NuffnangX

Saturday, April 14, 2012

Hari Gotong Royong di GSC

hari nie semua staff GSC kena datang ke ofis
tak kira la branch HQ, KL atau KK
semua kena datang untuk aktiviti gotong royong bersihkan ofis
sempena kedatangan CEO - Dr.James yang akan datang
ke ofis kami pada 23hb nie
kalau branch PNG dekat jea kat sini
confirm dorang pun kena gotong royong bersihkan ofis jugak

jadi macam-macam la yang kena dibersihkan..di cuci.. alih kabinet.. cat dinding etc
setiap floor kena buat aktiviti masing-masing untuk menceriakan dan mengindahkan floor masing-masing
ewahhhh macam ada pertandingan floor saper paling cantik jea :p
makan dan minum pihak ofis sponsor
jadi sambil buat kerja sambil makan eheh

ada nasi lemak
ada bee hun
ada kuih muih
dan minuman teh panas dan air sarsi

nie muka lawo jea lagi
sebab belum buat kerja lagi
apa-apa hal makan dulu - isi perut
dah kenyang ada tenaga baru boleh buat kerja :D

memandangkan finance dept hanya ada 4 orang jea yang datang
kak viji tak dapat datang sebab ada hal huhuhuhuhuhu
jadi kami pecah-pecahkan sendiri nak buat apa
macam sabri dan anna - cuci toilet
aku dan syikin - angkat kotak, cuci dinding, alih kabinet, alih meja, vacuum etc
penat tak ingat dunia
macam nak patah pinggang di buatnya

gambar bukti sabri cuci toilet
peace :p

gambar bukti anna cuci toilet
peace :p

memang masing-masing tak berkira peluh untuk mencantikkan ofis
dan membersihkan persekitaran ofis

ground floor siap cat lagi
lebih menarik skang nie
kalau buat aktiviti gotong royong nie setiap bulan pasti seronokkan :p

2 kata-kata indah:

atty's said...

semua org berikan kerjasama yg terbaik ye

zh-ena said...

k.atty - tu la bila semua bermuafakat semua kerja jd mudah dan simple

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha