NuffnangX

Wednesday, January 14, 2009

TuDuNg EkiN

skang pg la ke maner2, pasar ker, shooping complex ker, kat jln raya ker, kat restauran ker aku rasa klu pandang ajer kiri, kanan, depan n belakang mesti rata2 org perempuan aku nampak pakai tudung ekin..bila aku tgk berkenan plak..aku apa lg ajak la sayang pg the store sbb aku nak beli tudung ekin nie..bila survey tudung ekin nie mahal la plak ada tu smp rm60 pun ada..tapi aku rasa sama ajer..tapi ada gak rm10 tapi kain plak aku rasa bkn jenis yg lembut..jd aku amik yg rm45, ok la cantik gak..bila pakai pun nampak elok n terletak ajer kat atas kepala aku..n yg pasti aku pakai tudung ekin nie muka aku tak nampak bulat..

terus ajer aku beli 5 helai..2 jenis yg berjorak n lg 3 jenis yg plain..ok la nie utk buat masa nie..tgh tggu stock dr diera harap2 dia ada lah colour silver yg aku nak tu..cuba gak cari kat the store tapi tak jumpa la plak..harap ada la kat diera :)

pg nie aku try pki tudung ekin nie..heheheh mmg sng n mudah ajer nak dibentuk..
tapikan bdk opis aku ckp aku mcm cikgu sekolah tadika plak pakai tudung nie..huhuhu jahat la diorg nie..baru ajer nak melaram..diorg nie buat mood aku down ajer :(
ala tapi lantak la kan aku punyer suka la nak pki apa n nampak jd apa kat diri aku nie asalkan hati aku dh suka heheheh cha yok cha yok :)



nampak tembam plak pipi aku


sila abaikan dagu berlapis aku tu


ok tak :D

2 kata-kata indah:

chugie said...

na, aku pn baru dpt satu tudung ekin ni, hubby belikan dr opismate die, RM38 je. Sebijik ar warne die cam ko punye. Tp aku suke tudung ni sbb kain die yg bahagian warna itam tu tebal, tp lembut sangat.

ZH - Ena said...

chugie - btl tu..best kan pki tudung nie..sng nak bentuk pun iya gak..mcm muka aku yg bulat nie ssh skit nak bergaya..salah pki tudung alamat cam buah pear la bentuk muka aku huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha