NuffnangX

Friday, January 16, 2009

1st AwArD FrOm SuZy :p




aku dpt award nie dr suzy..thanks suzy bg aku award nie..1st time aku dpt nie heheheh

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda..dh buat kann :D

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:

http://iezmierah.blogspot.com/ minah nie la bg aku award nie..kami kenal sejak dr form 3 lg..kira dh lama gak kami kenal..sblm ada blog nie kami selalu call, msg, @pun jumpa bila kami buat reunion kecik2 ngan geng2 yg lain..

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

  1. aku dh berkawen n baru ajer menimang cahaya mata kami yg pertama..bby kami umairah namanyer..

  2. hubby aku ada lah org yg amat aku sayang sekali n org yg amat aku percayai..tanpa dia tak tau la apa akan jd aku..kami saling melengkapi chewahhhh ayat

  3. aku jenis yg tak simpan dlm ati..buat la apa kat aku, confirm aku akan cool ajer..tapi betul ker :p

  4. jenis yg boros, tak blh nak simpan duit..klu simpan confirm akan kuar gak..dulu suka shopping baju aku n hubby tapi skang nie segala2nya utk umairah..jd korang pun tau kan baju umairah la menuju ke tangga pertama sekali heheheheh

  5. aku rasa perangai buruk aku ialah bila aku suruh org tu buat n org tu tak terus buat confirm aku akan naik angin..tapi masalahnya aku bukan mengamuk ker apa tapi aku sendiri yg akan buat benda tu semula..pdhal aku suruh org lain yg buat kan..adk2 mmg tau perangai aku yg satu nie, klu dh suh buat diorg tak buat than tetiba aku yg buat apa lg msg2 dh kelam kabut baru nak buat heheheeh tau pun takut..

  6. seorg yg pembersih..aku t6ak blh la tgk klu aku pg umah org lain n keadaan umah org tu bersepah2 n lintang pukang mula tgn aku laju ajer nak tlg susunkan..lg2 klu bhg dapur tak bersih lg la blh buat bulu roma aku naik meninggi..geli la

  7. antu sgt ngan citer korea..mcm2 vcd citer korea aku ada..siap hubby aku belika utk aku lg..sbb tu la agaknya mata umairah sepet skit

  8. aku bila dh tgk tv mmg klu org ckp ngan aku confirm aku buat derk ajer..kekadang hubby aku borak kat sebelah aku tak dgr apa yg dia ckpkan kat aku..kekadang siap merajuk lg ngan aku..tapi balance la tu..hubby aku pun bila dh tgk bola aku buat tarian bogel depan dia pun, dia tak pandang aku punyer..gila bola

  9. dlm keta aku tak suka dgr radio kuat2..blh sakit otak klu buka kuat radio kuat2..

  10. tak baper suka sgt masak, tapi suka buat pastry..lebih berminat ngan mengemas n hias umah kami..
ckp la tu ttg diri aku kan..

ok skang nie aku nak bg award nie kat :-

  • shumie

  • mama aqilah

  • anne

  • maksu

  • faizah
jd saper yg dh terima award nie sila la jawab erk :D

3 kata-kata indah:

chugie said...

Thanx ena sbb dh jwb tag! Now umairah is no 1 ek?? hubby dh turun tahta lah ek? :D

Mak Su said...

maksu kalu bawak keta suka dgr radio pelan-pelan, takut masa nak navigate tak leh nak konsentrate.

eh? kena gaks? uuuhuhuhu, thanks thanks :)

ZH - Ena said...

chugie - hahahah pertama gak..2 org duk 1 kerusi..blh gitu :D

maksu - jwb masksu jgn tak jwb :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha