NuffnangX

Monday, January 19, 2009

PiCtUrE CoMeY + CuTe

nie semua gambo dr handphone baru sayang..aku mmg suka tgk la..comey sgt..lg2 tgk muka umairah pakai topi koboi mmg nak senyum sorang2 ajer..mmg berposing sakan la umairah dlm hphone baru babah dia..

umairah dh pandai skang nie..bila ckp 1, 2, 3 n time tu kami pegang hphone @pun camera tak berkelip mata umairah pandang nak bergambo..biasanya pas kami amik gambo umairah kami akan tunjukkan kat umairah utk umairah faham yg kami tgh amik gambo dia..

dulu gambo kami ajer jd koleksi tapi skang nie umairah plak jd model utk kami..asal umairah buat aksi ajer mula la ibu n babah umairah nie jd batak nak amik gambo ank dia hahahahah lawak tul..tapi bila la agaknya nak pg kedai gamba nak cuci gambo umairah nie..mak aku pun dh bising minta aku frame kan gambo umairah tuk letak kat dinding umah..blh la mak aku lepaskan rindu kat umairah..cian plak dgr mak aku ckp mcm tu huhuhuu



umairah tgh tido - testing 1st

comel kan :D
umairah dh terjg sbb kami berdua memekak kat telinga umairah

yg nie plg aku geram tgk..mcm ngam ajer hehehehe

7 kata-kata indah:

norainiammran said...

umairah tembam!!!! huaaarghhh... meh nak gigit pipi!!! AHAHAHHAHA

Anak sedara ain umur 6 bulan tapi, sangat lah sekeping... Mungkin bertanya kurang dari umairah..Asyik demam batuk selsema dan meragam sentiasa.. Kesian dia...

ZH - Ena said...

noraini - mungkin baka dr babah umairah hahahah

kesiannya ank buah ain tu..kita sbg ibu pun rasa terseksa jiwa raga klu tgk ank sakit nie..harap ank buah ain cpt2 sembuh..

saya said...

uwwaaaaaaaaa..comelnya umairahhhh... geramnya tengokpipi dia tuuu... geram! geram!! geram!!!

shafarina said...

koboi wanted for being so cute!

ZH - Ena said...

saya - ibu umairah lg la geram..asyik kena mamam ajer pipi umairah tu hehehe

kwan - alahai kwan..ena tak blh baca blog kwan lg la..dh kena blok ker :(

norainiammran said...

ena.. semalam ain dengar ceramah oleh ustaz hj ismail kamus.dia kata Rasulullah panggil isterinya dengan panggilan Umairah.. Umairah menurut katanya bermaksud Si Comel.. Patut lah pipi Umairah itu tembam dan comel.. Hehehhe

ZH - Ena said...

ain - yea ker..info terbaru nie..thanks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha