NuffnangX

Friday, January 16, 2009

LeT's PlAy ThE GaMeS

mlm td aku ajak sayang main satu games..pas kami dh tidokan umairah..aku minta sayang berdiri di tgh ruang tamu umah kami..sayang dh pandang pelik bila aku minta sayang berdiri..ok pas sayang dh ikut ckp aku..baru la aku ckp

"ok sayang kita start dr skang" aku la

aku pas 1 note pd sayang..sayang baca n pandang aku ngan muka berkerut..mcm blur pu ada gak..bila aku ckp naper taknak mula lg, baru la sayang buat apa yg tertera kat dlm note tu..


### Hai Sayang..###

Hope u enjoy this games..Here u start :D
Ambil 2 langkah ke hadapan
Pusing kiri
Ambil 4 langkah ke hadapa
~STOP~
Terus menuju ke fridge n buka..
****Apakah minuman kesukaan isteri kesayangan anda?****

Jawapan :- TeH KuNdUr



small notes utk main games nie

sayang ngan muka blur utk main games - lawak :p


cari sayang jgn tak cari
jumpa pun notes yg ke dua
nie la teh kundur kesukaan aku :-
### Good Job Sayang ###

Ambil langkah sehingga ke pintu
Ambil langkah 4 kaki ke hadapan
~ STOP ~
Ambil langkah 5 kaki ke hadapan
Adakah perlu ke depan, kiri @ kanan??
emmmmmmmm
Pusingkan badan ke kanan sayang
masuk dan tengok sekeliling sayang
**** Apakah hadiah yg isteri kesayangan anda dapat utk hadiah harijadinya 2 tahun
yg lepas? ****

Jawapan :- KoTaK MuZiK Dr ZiMiE

sayang mula baca notes yg ke dua

silap tmp nie sayang..cuba baca btl2

nie la kotak musik tu


aku letak notes dlm laci kotak musik

jumpa pun sayang kotak muzik nie..ssh nak carikan

baca nores yg ke tiga utk dpt klue yg seterusnya

### Good Job Sayang ###

Berdiri di hadapan pintu bilik
Adakah perlu ke hadapan @ kiri sayang..
Ambil 1 kaki ke hadapan

****Apakah tempat untuk menyidai underwear di dlm bilik ini****

Jawapan : PeNyAgKuT BeLaKaNg PiNtU
utk cari note yg ke 3 nie, cpt ajer sayang jumpa

nie la dia penyakut underwear nyer


### Good Job Sayang ###

Sila berdiri di hadapan pintu bilik
Adakah sayang perlu ke hadapan @ ke kanan sayang
emmmmm
Sila ke kanan sayang
Ambil langkah 3 kaki ke kanan sayang

**** Apakah bau kesukaan isteri kesayangan anda****

Jawapan :- DKNY AppLe



tgh pikir kat maner aku letak perfume aku

dh jumpa..tgh baca note yg ke 4

nie la dia perfume kesukaan aku

### Good Job Sayang ###

Pusingkan badan sayang
Ambil langkah 2 kaki ke hadapan
Pusing ke kanan sayang
Ambil langkah 3 kaki ke hadapan

**** Di manakah tempat isteri kesayangan anda meletakkan tudung sehariannya****

Jawapan - DaLaM LaCi AlMaRi YaNg PeRtAmA


tgh pkir kat maner aku letak semua tudung aku

jumpa pun note yg seterusnya - yg nie ssh nak jumpa
sayang tgh belek benda yg aku letak dlm laca tudung tu
last note yg aku letakkan bersama ganjaran yg sayang terima

### Good Job Sayang ###

macam maner ngan games nie suka tak

~ kat note yg terakhir adalah ayat jiwang aku cipta untuk sayang..tak payah la aku tulis kat sini..nie khas utk org kesayangan aku ajer..klu org lain tau apa yg aku tulis tu tak syokkk arr..apa2 pun ina sayangggggggg babah sgtttttttt..luv u mmmuahhhhhhh



sayang tgh test hadiah yg di terima dr aku


rasa terharu + gembira

hadiah : handphone sony ericsson model K770i
cybershoot 3G

8 kata-kata indah:

chugie said...

wah..best gak games ni na. Siap dpt gift handphone g. Bertuahnye lah badan.. kui kui kui

norainiammran said...

hehe.. rajin plak babah umairah dok melayan game macamni.. kalau suami saya, jangan harap laaa.. paling2 pun dia akan kata, "alaaa..sayang carilah sendiri.." hampeh.. heheh

green apple said...

adoi la dik....underwear pun boleh main sangkut2 pakai balik pastu ye?

ko ni memang la dik...

chik Star said...

hihi,
memang surprise.

ZH - Ena said...

suzy - cian kat hubby dh lama tak tukar hp..

noraini - tu yg ena sayang bangat kat hubby ena..dia layan ajer ngan karenah gila2 isteri dia nie

kak Di - hahahaha hubby ena la tu..tapi ena nampak ajer terus campak ajer ke dlm bakul..tak paham la perangai org lelaki nie

chik star (as) - rahsia rumahtangga bahagia :D

nurul said...

wah... macam syok ja game cam nie... lepas nie leh test kat laki kita lak....:P

ZH - Ena said...

nurul - buat nurul jgn tak buat..blh eratkan hubungan suami isteri nie..hadiah dia dpt kiss pun seronok gak :D

shafarina said...

aduhai sweet nyerrr

nak hadiah nye pasal, babah sanggup tu buat mini treasure hunt

hehe kreatif la enaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha