NuffnangX

Thursday, January 15, 2009

:D YaHooooo HaPPy BaNgAtttt

pg nie aku sajer la cuba baju kemeja, 2 mggu sblm nie mmg aku tak blh pki sbb perut aku buncit lg tapi kan pg nie sajer2 try yahooooooooooo dh blh pakai mmg gembira tak ingat la..nampaknyer usaha aku utk kembali ke bentuk asal telah hampir berjaya..try plak seluar yahooooo gak sbb blh pakai gak..

nie semua hasil usaha gigih aku la nie..sambil tu aku pakai korset halle nano..siang n malam aku pakai..siang aku hanya pakai body shaper n malam aku pakai girdle ajer n hasilnya hari ini la aku dh blh pakai baju kemeja n seluar panjang aku sblm aku pregnant..sambil tu aku amalkan mkn nasi sekali seminggu ajer..ujung minggu ajer aku mkn..mlm aku tak mkn mknan yg heavy cuma mkn sup ngan buah2an..pg aku mkn bee hun n tgh aku mkn sandwish..byk mkn buah la..epal n limau mmg sentiasa dlm beg aku..jd aku pakai korset halle nano nie lg cpt utk pembentukan pinggang n perut aku yg buncit sblm nie..korang taknak try ker korset halle nano nie..klu nak blh la order dr aku korset halle nano nie :D

klu sblm nie aku hanya jual ajer korset nie tapi skang nie aku ada lah hasilnya..mmg berkesan tak tipu la kat korang..tapi terletak pd diri kita jgk la, pakai la korset apa pun tapi hangat2 tahi ayam mmg la takkan kurus badan kita..jd klu tak kurus gak bdn tu pas pakai korset halle nie cuba tanya kat diri sendiri naper tak nampak hasilnya..

jd pg td sblm pg keja aku siap tayang lg kat sayang..buat jln catwalk lh depan sayang..sajer la tu nak tunjuk pinggang dah ramping..tak blh kena kurangkan 4 kg lg utk kembali pinggang mcm ank dara dulu hahahaha

sayang siap geleng2 kepala tgk telatah aku..

"jd hujung mggu nie tak payah la beli pakaian baru utk g opis" sayang
"alaaaa beli gak la sayang" aku
"kan dh blh pki baju n seluar lama, membazir ajer nak beli yg baru" sayang
"kan dh msk thn baru n semangat baru, jd baju pun kena baru la gak hehehe" aku
"tapi nak beli pki duit sayang la" sayang

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku dh buat muncung sedepa :P


lg sikit ajer utk kembali kpd asal

pinggang aku dh ada cutting :D
gud luck to me :D
sayang mandikan umairah pg td
aku plak sibuk minta sayang amik gambo aku heheheh
umairah pun sibuk tgk aku buat catwalk :p

6 kata-kata indah:

chugie said...

wah syoknye! emm..kene mintak petua dr ko ni na. Untuk aku pas pantang nnti.

ZH - Ena said...

chugie - petuanye korset halle nano ajerlah..blh tempah drpd aku dr skang :D

saya said...

ha.ahh la enaa..berkesan betol ye u pakai benda tu.. wahh..nampak macam anak dara semula la.. macam ni nak kena try jugak ni..bagi kurus sikittt..esp part momtot tu. hehehhee....

ZH - Ena said...

saya - blh apa salah nyer..blh order dr ena :D

chik Star said...

pheewitt !
mhl ker kak korset tuh ?

ZH - Ena said...

chik star - harga RM288 ajer..klu nak cantik bdn harga tak kesahkan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha