NuffnangX

Thursday, January 29, 2009

JuMpA OrAnG SiNgApOrE

ari isnin yg lepas, kami jumpa kak hasni n abg hassan yg tggl kat singapore..diorg time CNY niee mmg nak turun KL..kira nak honeymoon lg la :D

ikut plan asal nak jumpa kak hasni n abg hassan kat hotel vistana (tmp diorg menginap) tapi last minute tak jd sbb kak hasni nak check out awal..diorg nak blk Ipoh..jd plan berubah kami decide jumpa kat KLCC..aku ingat jln mesti jem kan, tapi mmg syukur sgt la sbb jalan mmg legang gila..laju jea sayang bwk keta..

memandangkan kami tak bwk bby car seat, terpaksa la aku duk belakang sbb nak baringkan umairah..maner la larat aku nak dukung umairah dr Sijangkang sampai ke KLCC sana..letak atas seat senang ajer sbb umairah boleh baring dgn selesa..

kelakar plak aku rasa sbb kena pakai tali pinggang kat belakang..rasa sesak jea nafas aku..

sampai kat KLCC kami posing2 dulu amik gambo kat tanglung..org plak mmg ramai tak ingat..umairah pun pelik tgk org sekeliling..aku nak beli kasut kat Vincci tak jd sbb bila aku nak pilih pun mcm org hurung gula ajer..terus aku kuar semula malas aku nak layan beli kasut..

kami jumpa kak hasni kat foodcourt Signature..borak2 la kat situ..kak hasni nie mmg comel la..suka aku tgk dia..kulit muka pun bersih ajer, putih kemerah2an..diorg layan ABC, cuma aku ngan sayang jea tak mkn n minum apa2 sbb still kenyang lg..kami breakfast lambat kat kg td sbb tu la still kenyang lg..

borak ngan kak hasni ngan abg hassan mmg seronok..tapi tak dpt borak sgt sbb umairah dh meragam sbb keadaan kat situ ramai org n panas skit..mmg nak nangis ajer umairah nie..pastu abg hassan pegang mcm magic plak sbb terus senyap..bukan senyap ajer tapi terus tido ngan lena..kami turun ke carpark sama2..abg hasan la kendong umairah smp ke bawah..kesian abg hassan..sayang kena belajar dr abg hassan nie cam maner nak cool kan ank :D



sesak nafas aku pakai tali pinggang nie

pink lg umairah nie - sama ngan ibu la
umairah ngan babah
umairah ngan ibu
kak hasnie yg comey - blh la jumpa lg pas nie :D
umairah lena kat dukungan abg hassan..bising pun terus ajer lena

2 kata-kata indah:

norainiammran said...

tidur aje umairah ni.. tidur untuk membesar...

ZH - Ena said...

mmg kuat tido mcm babahnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha