NuffnangX

Friday, January 30, 2009

MaKaN LaGi

smlm kan aku ckp kami akan berjumpa lg hari nie..aku jumpa lg shumie ptg tadi..aku nak tunjukkan kedai yg jual baju blouse yg murah kat shumie..kedai nie kat Subang Perdana..mmg murah tau, aku selalu klu datang mesti la beli dlm 6 pasang..klu dtg time petang mmg ramai la perempuan yg ada dalam kedai nie..yg lelaki plak terpaksa la tggu di luar sbb sesak la kalau nak masuk gak..

hari nie aku ajak shumie dtg sbb nak tunjukkan ajer, next time blh la dia dtg sendiri @pun bawak mak dia datang beli blouse kan..dah sampai kedai dah tentu la aku kena cari blouse kan, aku ngan shumie dah terpisah, aku cari blouse yg aku suka n shumie buat hal dia heheheh kami berpecah :D

aku beli 2 helai blouse colour pink n green ngan 1 pasang kasut..shumie tak beli blouse sbb dia malas nak memilih, dia cuma beli 2 pasang kasut..mmg cantik la kasut yg dia pilih..tak lama pun kami kat kedai tu..memandangkan avon sebelah ajer kedai nie jd kami singgah sekejap menjamu mata..poyo jea kami nak menjamu mata..tersangkut la kami berdua..sempat la beli bra n lip linear..hahahahah ada bra baru :p

pastu kami singgah makan kat restauran bawang besar/rsetauran pantai timur..aku pun tak sure maner yg betul nama restauran nie..ialah kat atas signboard tulis restauran pantai timur..kad menu tulis plk restauran bawang besar..sbb smalam kami dh makan besar jd hari nie kami kecik ajer la :D

kesian shumie sbb smalam n hari nie dia nak order ABC takder..kalau takder baik dlm menu tak payah letakkan..terus padam jd takder la harapan customer dtg nak mkn/minum terkecewa..esok la kita minum ABC kat bandar baru hehehehe

kami order simple jea..shumie ngan air asam boi n aku mcm biasa la juice apple..kami pilih pilihan yg sama iaitu makan nasi goreng USA (taktau la naper perlu letak nama USA kan)..pastu tambahan shumie order sup ayam n aku plak sup ekor..tapi kan aku syorkan tak payah la dtg pas nie sbb minuman n makanan kat restaurant nie semuanyer hampeh jea huhuhuhu tak sedap langsung :(

tak abis pun apa yg kami order..tak lalu la..jd kami bykkan berborak..mcm2 hal la..tak puas sbnarnyer borak sekejap2 nie..tapi takper sbb mungkin esok kami akan berjumpa lg..kami nak lepak kat kedai zimie..kawan sekolah kami dulu..emmm blh la mkn char ku teow Wan..dah lama tak lepak kat kedai Wan gak..

apa2 esok aku story saper wan n saper zimie erk...aku nak tido la ngantuk sgt..tapi sblm tu tatap dulu gambo umairah..rindunya huhuhuhuhu


muka tu nampak lapar sgt sampai tudung pun senget :p


senyuman shumie dh berbeza skang nie


power shumie pun dh smakin bertambah..dh try tuk pki lens plak


hah baru nampak mata shumie

4 kata-kata indah:

saya said...

wah..best la beli blouse.. kat situ best2 ye blouse dia... nanti buat entry pasal blouse tu yek. hehehe...miss umairah too..uhuhu

Shumierain said...

Weiiii buruknyer gambar aku..sila la tolong buangkan..aku rasa ko saje edit gambar aku kan..2 yg jd cam2..kalu x aku comel jer..(dasar xsedar diri)

Kita beli LIP LINER la bukan LIP LINEAR..

iman said...

heheeheh...teruk sangat ker rabun acik shumie tue acik ena, erm...kalau tgk pc bnyk sgt, mmg mcm tue...tp ibu pun rabun teruk gak, tp after 5 years baru ibu tukar spec, sbb ibu wat spec y leh tukar warna beli kene cahaya matahari tue..ntah pe namanyer...cube acik ena, suggestkan kat acik shumie....

ZH - Ena said...

ciksaya - blh ajer nnti ena letak gambo blouse yg ena beli tu erk..ibu umairah lg la rindu huhuhuhu

shumie - hahahahah byk la ko..yea ker ejaan dia mcm tu..heheheh sorry silap eja..tak kesah la beb asalkan org phm apa yg aku tulis tu

iman aka imah - oooo pki spec tu wan umairah pu pki spec tu gak..tapi mahal skit la harga dia..ok gak nnti cik ena suggest kat acik shumie erk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha