NuffnangX

Wednesday, January 14, 2009

NeW HaiRbAnD uMAiRaH

aku tak xcited sgt ngan hairband nie sbb rambut umairah tak byk sgt..tapi babah umairah la sibuk nak beli gak hairband utk ank kesayangan dia tu..aku ikut ajer..siap beli smp 2 sekali utk umairah..nsb baik beli colour pink..

tapi bila pki kan kat atas kepala umairah nampak comel plak..hahahah aku plak terover xcited nak pki kan hairband kat umairah..hahahah tu la masa sayang beli aku siap ckp lg nak buat apa tapi bila umairah dh pki aku siap tanya kat sayang lg naper la sayang beli dua ajer..sah2 la aku kena cubit ngan sayang bila aku ckp mcm tu hahahaha lawak btl la aku nie..

ok pas nie ibu belikan lg utk umairah tau..sayang umairah :D




nie adalah hairband yg pertama - tapi mcm ketat skit






yg nie hairband yg ke dua..tak ketat pun :D

9 kata-kata indah:

shafarina said...

Alalalalala gebunya pipi dier.

.::WaNiE::. said...

eh dia xcabut eh :P

ZH - Ena said...

kwan - budak soya nie..tiap2 hari minum soya..dh lahir pun still minum susu soya :D

wanie - tak pun sbb getah dia melekat kat atas kelapa dia..melainkan tgn umairah tarik hairband tu dr kepala dia confirm tercabut :D

Dakjaat™ said...

gelap.. tak nampak apa2...

saya said...

saya pon sayang umairah jugakkkk. heheh..memang so cute umairah pakai hairband tu.. eh, orang besar tak ke hairband mcm tu? hehehhee

chugie said...

na, pipi umairah tu..geramnye lah aku tgok. Dah semakin mmbamm.. muka die pun dah sebijik ayah dia.

norainiammran said...

muka umairah ni...sebijik macam babah dia.. hehehehe

Anonymous said...

erm

ZH - Ena said...

dakjaat - apa yg gelapnye

saya - lebih kuarng la tu tapi klu jenis bby, hairband lg lembut kain dia..takut tercedera klu kain kasar sgt

chugie - huhuhu cian ibu dia, takder langsung muka ibu dia

noraini - tu la semua org ckp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha