NuffnangX

Wednesday, January 21, 2009

JaWaB TaG - FrOm IeNa TwiNs

kali nie ramai plak yg tag aku..tapi memandangkan aku malas nak buat keja (bos aku takder hahahah) jd aku layan ajer la semu atag yg aku terima nie :D

soklan pertama : Do u think U are HOT?
entahlah..hot dr segi apa erk..klu dr segi MARAH, aku rasa aku jenis yg tak cpt marah pun, cool ajer, tapi klu ada org yg buat aku angin tetiba mmg la kena kan..aku mmg cpt naik angin klu org yg bwk keta depan aku lembap gila..bila potong keta depan driver tu tgh guna hp @pun driver tu tgh bercinta ngan buah ati..aduhai mmg buat aku HOT klu jumpa pemandu yg mcm nie..grrrrr


soklan ke dua : Upload a fav pic of u...



soklan ke tiga: Why do u like this picture?
aku suka sbb nie gambo kandungan aku yg pertama..raya thn lepas..mmg tgh sarat sgt2 nie..bila2 masa ajer blh kuar..baik bby aku nie bg ibu dia sempat mkn rendang n ketupat heheheh
soklan ke empat: When was the last time u ate pizza?
emmm bulan puasa thn lepas..aku mkn kat Tesco Shah Alam ngan mak n adk aku..mmg teringin sgt nak mkn nie nsb baik la ada org nak temankan mak buyung nak mkn time tu..
soklan ke lima: The last song u listen too?
lee ann rimes - how do i life without u - dgr dr blog aku td - lagu zaman aku n hubby bercinta..dia tujukan lagu nie kat aku..time kawen pun dia minta DJ putarkan lagu nie time kami bersanding..emmm syahdu tau klu dgr :D
soklan ke tujuh: What name u prefer besides yours?
aku suka nama zahrah..mak n ayah aku tak letak nama tu kat aku, tu yg aku bg kat bby aku umairah zahrah :D
soklan ke lapan: People to tag?
  1. shumie
  2. suzy
  3. imah aka iman
  4. idah
  5. noraini aka ain
  6. faizah-haris
  7. kak di - green apple
  8. nanona0
hah korang jgn tak jwb tag dr aku nie tau
soklan ke sembilan: Who is no.1?
kwn baik aku nie..kawan dr sekolah menengah smp la kami study..shumie nie aku selalu citer dlm blog aku
soklan ke sepuluh: No.3 is having relationship with?
imah nie dh kawen pun..hubby dia nama bad..dh ada ank pun girk n namanya iman..mmg cute
soklan ke sebelas: Say something about no.5
emmm baru gak berkenalan tapi dr dunia siber la..dr penghayatan aku ain nie baik orgnya..suka la nak kawan ngan dia..harap blh la kita berjumpa kat dunia realiti kan :D
soklan ke dua belas: How about no. 4?
idah nie aku kenal dr form 1 lg..mmg rapat gak la..dia nie otai dlm class kami dulu nie..selalu buat jahat ngan dia nie la hahahahha jgn marah tau idah..kenangan lama tu kita ingat semula mesti tergelak n guling2kan :p
soklan ke tiga belas: Who is no.2?
suzy nie aku kenal dr form 3..aku satu group ngan imah, suzy, ija n zura..kira nie group bdk baik2 la time sekolah dulu..skang nie suzy dh pregnant 5 bulan aku rasa la..aku harap dia selamat lahirkan bby dia yg pertama nie..
hah saper yg kena tag tu sila2 la jawab tau..tapi nie bkn paksaan..klu ada free buat la :D

4 kata-kata indah:

norainiammran said...

ena.. ain dah jawab dah tag tu dulu2.. ni haaaa link dia..http://norainiammran.blogspot.com/2008/12/kene-tag.html

btw.. tq ek sudi menge tag ain...comel aje gambar ena time peknen..

Ain pun suka nama Zahrah...

Mak Su said...

mmg cantik ena dalam gambar tu :)

tentu teringat2 masa pregnancy ek.

ZH - Ena said...

ain - yea ker, kena baca la nie..zahra maksudnya puteri, klu tak silap ena la

mak su - mmg la mak su tapi kena stop dulu la kena tggu umairah besar skit :D

Shumierain said...

Salam,
nape ko x tag aku yg psl pregnancy 2..pilih kasih tul la ko ni..nyampah..ko ingat aku xde ker kisah pregancy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha