NuffnangX

Saturday, January 24, 2009

SeLaMaT BeRcUTi

memandangkan semua teman bloggers akan bercuti..jd aku nak ucapkan GONG XI FA CAI kpd semua yg sudi baca blog aku nie..korag cuti baper hari, saper2 yg keja ngan tokey cina confirm cuti lamakan..mcm aku keja ngan tokej cina tapi cuti 2 ari gak..ari rabu aku dh kena keja..korang jgn mkn byk sgt mkn buah limau nnti demam plak :)


dgr citer buah limau yg msk dr cina ada kuman..btl erk

mcm yg kami plan la, cuti kali nie kami blk kg sayang kat Sijangkang..memandangkan ari ahad adalah kenduri kawen sayang jd umah mak mertua aku akan penuh ngan orang..semua pulang bercuti la..nenek umairah pun dh tak sabar2 nak tgk umairah ialah dh sbln lebih kami tak blk Sijangkang, jd semua akan menggomel umairah la nnti..tapi takper sbb sepupu umairah ramai yg perempuan ramai yg blh tlg tgkkan umairah..klu kat umah wan, emmm semuanya lelaki bila umairah dh nangis semua lari tgglkan umairah..

jd aku akan bercuti utk tulis blog jgk..hari rabu nnti baru akan kembali ngan story morry yg nak di tulis..nak bwk laptop blk mcm byk sgt brg nak di bwk blk..jd kami tgglkan ajer laptop kat umah..

jd kami bertiga mengucapkan selamat bercuti..berhati2 time drive nnti..kla daaaaaa
umairah sayang semua teman kat blog nie..miss uols :D



bye korang umairah nak jumpa nenek yahoooo :D

3 kata-kata indah:

saya said...

wahh..nanti rindu la saya nak tengok umairah. hehehhe...

norainiammran said...

Umairah ape kabo? Rindu maklang ain tak tengok Umairah dah 5 hari...!!! hehehhe

Mak Su said...

eh eh...tengok tu, comelnya budak kenit tu. kecik jer ek, sebesar tapak tangan jer perutnya :)

masyallah, kuasa Allah.

p/s: maksu tak makan limau tahun ni, takut gaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha