NuffnangX

Thursday, January 29, 2009

iBu & UmAiRaH - PiNkY

hahahah memandangkan umairah byk sgt baju pink aku pun buat la baju kurung baru yg colour pun pink gak..jenuh la aku cari kain colour pink utk menepati citarasa aku..kain plak aku guna kain batik yg shumie bg aku (aku rasa shumie bg aku kain batik nie thn 2007 kot, time dia pg Langkawi - minah nie mmg suka melancong ke Langkawi)..cantik tau kain batik nie colour pink gak :D


layan gambo ajer la :p

umairah pinky


umairah ngan kak nurul

aku tau aku tido - tapi aku nak tunkukkan kain batik pink tu
cantikkan


sayang jea tak pakai pinky


pasangan serasi


aku n kak ngah ajer pinky girl yg lain gold colour

4 kata-kata indah:

norainiammran said...

arggghh..tekanan nya maklang ain tgk umairah ni.. geram nak picit pipi.. bagus je duk isap puting tu.. sesuai dengan muka dia... hehehe

ZH - Ena said...

klu tekanan jom la kita jumpa, leh la ain picit pipi umairah :D

norainiammran said...

nanti bila ain balik serdang ain bgtau ena.. nak cium2 umairah.. heheh umairah kecil2 pun dah ada peminat gituuuu.. hehhe

ZH - Ena said...

noraini - hah blh la kita jumpa kan..ok nnti kita plan bila nak jumpa..blh la umairah jumpa auntie ain :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha