NuffnangX

Friday, January 9, 2009

MaNdi TiMe UmAiRaH

umairah kami mandikan lain skit..nie semua idea mak mertua aku..nie semua gara sayang la..time aku pantang kat kg sayang, sayang mandikan umairah time siram air kat kepala umairah sayang tersiram muka umairah terus..apa lg menangis tak ingat dunia la umairah..semua org berlari pg ke dapur, sayang muka dh cuak gila, mak mertua aku terus amik umairah n tiup muka umairah..terus umairah diam..terkejut kami semua dibuatnye..


sejak tu la kami mandikan umairah ngan style lain..bg kami mmg senang la..lg plak umairah skang nie kuat melonjak2..klu mandikan kat dlm bby tab aku takut terlepas plak umairah dr pegangan aku..nak mandi kat dlm singki takut plak dahi umairah kena tepi singki..mcm2 kan kami berdua nie..klu org lain mesti akan ckp


"ala ank pertama, mesti la sayang tak ingat kan..semua nak berhati2"

btl tak..tapi bg aku, lantak la org nak kata apa pun asalkan ank aku nie selamat..baik dielak sblm terkena kan..

jd kami mandikan umairah dgn..taraaaaaaa korang tgk la :)


















nie la kami mandikan umairah..kami bentaangkan tikar getah bby kat atas lantai blk air..pastu apa lg mandikan ajer la umairah..umairah klu dah buka semua pakaian n tggl diapers ajer, dia mmg dh tau time nak mandi..mmg dia dh melonjak2 n sengih ajer memandang..
letak ajer kat atas tikar getah tu pun dh asyik gelak ajer..senyap ajer bila time mandi..mmg senang la mandikan umairah ngan style nie..
korang plak mandikan bby korang mcm maner :D

9 kata-kata indah:

chik Star said...

hihi
comel jerk mandi sambil baring.
tak penah tgk lg org mndikan bby gni.

umairah tembam.
geram tgk pp dye.
:)

ZH - Ena said...

chikstar - hahaha tu la..tak larat nak pegang umairah..dh kuat melonjak sgt, tu yg kami mandi kat atas lantai ajer..senang pun :)

shafarina said...

skang bath tub ada jual jaring utk letak bb sekali..

chugie said...

heheh..na, 1st time aku tgok org mandi kn baby cara camgini. x takut ke air masuk ke telinga baby ko tu? tp nampaknye umairah happy sokmo mandi cara camtu ek?

Shumierain said...

First aku tgk Umairah kat lantai 2, aku ckp gile ker wei ko ni letak anak ko kat lantai toilet..tp bl bc, oooo ader lapik upernya..memacam hal la org yg ader anak ni..

ZH - Ena said...

kwan - tu la pernah nampak gak tapi still rasa takut gak nak guna sbb umairah kuat melonjak..takut terlepas ajer nnti..

chugie - ok ajer..masa letak air kat kepala kena berhati2 la..tapi alhamdulillah setakat nie tak msk lg la :)

shumie - tu la shumie bila dh ada ank..ko dh guna brodband kat umah erk :)

kakLuna said...

a'ah dulu2 akak pun buat je cara camni..baring le, nerap le...mmg dorang ni suka lompat2..jd buat cara ni...selamat.. :)

ZH - Ena said...

kak luna - wooo sama la kita erk

splendid said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha