NuffnangX

Saturday, January 10, 2009

GaYa TiDo

mmg la ank aku nie serba serbi ikut babah dia..muka dh la ikut babad dia, tido pun gaya babah dia ikut..tapi mmg kelakar la..umairah klu tido mmg suka bedung klu tak bedung mmg umairah akan asyik terkejut ajer..ingat pas abis pantang tu malas la nak bedung kan umairah tapi kesian plak tgk umairah tak nyenyak tido..maner2 la dlm buian @pun kat atas tilam mesti kena bedung..


klu tido dlm buaian mmg lama la umairah akan tido ngan lena tapi klu dh lama sgt umairah tido, aku @ hubby confirm akan keluarkan umairah dr dlm buian n letak atas tilam..klu selg kami tak buka bedung tu mmg la umairah akan sambung tido..jd pas dh buka kain bedung tu confirm umairah akan jelikkan mata n bg senyuman..mmg comel klu umairah senyum..sweet sgttttt


gaya tido umairah mmg sama ngan sayang..kedua2 tgn akan naik ke atas mcm org menyerah kalah cuma takder bendera putih ajer hehehehe


klu umairah tido sblh babah dia, confirm akan kuar bunyi..umairah akan berdengkur sama mcm sayang..alahai ank perempuan aku pun berdengkur jgk ker..


bila aku ckp hal nie kat KAWAN aku, apa lg dia bantai gelak tak ingat la..ialah time study dulu aku selalu ejek dia berdengkur..ada sekali tu kami pg bercuti time malam aku rekod dengkur KAWAN aku tu..mmg mengamuk la KAWAN aku tu..hahahaha tu la skang nie dpt la balasan kan..dpt hubby berdengkur n bby aku pun berdengkur gak..hahahaha tapi takper la sbb aku dh biasa ngan bunyi dengkuran nie..thanks kat KAWAN aku nie la sbb dia la aku dh biasa ngan bunyi dengkuran nie..mcm org ckp alah bisa tegal biasa hehehehe :)


tapi kan umairah takkan berdengkur klu babah dia takder kat sebelah..aku harap umairah takkan jdkan benda nie habit..



like father like daughter
mata kuyu lg pas buka kain bedung



dh segar bg senyuman sweettttttttttttt
mmuahhhhhh sayang umairah

5 kata-kata indah:

13may said...

hehhe hehhe hehe...

dah besar dah... :)

ZH - Ena said...

blm lg la..bby lg..taknak la cpt sgt besar..tak puas nak peluk n cium lg nie :)

Shumierain said...

KAH..KAH..KAH..
PADAN MUKA KO..2LA DULU SUKA SGT KUTUK 'KAWAN' KO 2..

RASAKAN....

KAHKAHKAHKIHKIHKIHKOHKOHKOH..

ZH - Ena said...

shumie - hahaha tula dh nsb badan la nie..pas nie tobat taknak kutuk kawan aku tu lg, skang nie aku dh kena huhuhu

materials said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha