NuffnangX

Friday, November 18, 2011

Thanks Syikin Sebab Sudi Order

semalam syikin order dan nasib baik la dapat siapkan dengan berjaya
walaupun banyak dugaan - dugaan lebih ke arah kepada umairah dan umairah
biasalah budak dua orang nie memang kuat pengacau
terjerit-jerit aku di dapur melayan gelagat anak-anak aku nie - pening kepala beb
dalam terjerit-jerit tu siap jugak tempahan nie
thanks millions thanks kepada mak sebab sudi jagakan si umar nie
umairah takder la mengacau sangat
cuma mulut tu jea, berbagai jenis soalan akan di tanya - nie pun pening kepala jugak nak menjawabnya
"kenapa kuning telor nie kuning ibu" umairah
hah ambik ko jawab la soalan si umairah nie

tart nenas - 50pcs - RM24.00 (nie kali ke dua syikin order dari aku - sedap katanya)



apam polka dot - 50pcs - RM18.00

syikin order sebab nak bawak ke nursery anaknya

sebab ada sambutan birthday party untuk anak-anak yang lahir bulan Nov

korang buat kuih atau kek kan, jenis pewarna apa yang korang selalu beli yea

sebab pewarna ena gunakan nie tak cantik la

lepas kukus pasti jadi pudar sedikit..macam tak menarik sangat warnanya..

nie la syikin yang order - opismate saya hehehehehe
ok la nie business kecik-kecik
boleh la menampung beli jajan untuk anak-anak :D
yang pasti semuanya rezeki untuk anak-anak
semoga dimurahkan rezeki lagi oleh Allah swt..Amin

ada saper-saper nak order :D

3 kata-kata indah:

nanonano said...

wahhh bisnes masyuk skrg ehh,
hehe btw ena, pewarna tu guna star brand je, cantik2 je,
xpun g kedai bake,
ade pewarna yg serbuk
lg cantik kaler2 dia,
tp mahal sket la, hehehe

mummy_ayu said...

rajin gak la tu amik tempahan.kalu Ayu.tak terhandle la ngan budak bertua dua org nie sbb masing2 nak menolong jugak..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dah boleh buat bisnes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha