NuffnangX

Saturday, November 26, 2011

Berjumpa Teman Blogger ~ Order Mini Choc Moist

malam tadi pergi ke Putrajaya
menghantar order dari salah seorang silent reader blog aku nie iaitu Ayu
jalan di Subang memang jam, emmmm ramai nak bercuti kot
sebab cuti lamakan minggu nie - 3 hari
hari selasa nanti aku akan bercuti lagi
sebab kena pergi ke Hospital Selayang
nanti aku akan ceritakan apabila semuanya telah selesai dan rasmi

balik kerja semalam
terus aku berperang di dapur untuk menyiapkan order dari Ayu nie
ialah takkan nak buat malamnya plak
nanti tak fresh plak bila sampai pada pelanggan
falsafah aku senang jea
aku nak makan sedap dan pasti orang lain pun nak rasa kesedapan apa yang kita rasai
jual biar dengan hati yang ikhlas dan jangan kedekut bahan...

sesat jugak mencari Apatment Ayu nie
tersalah jalan dibuatnya



thanks Ayu sebab sudi order

kata Ayu dia order sebab terliur tengok umairah makan hehehehehhe

model tak berbayar tu rupanya penyebab Ayu nak order hehehehhee


Mini Choc Moist - 50 biji - RM18.00 kalau ada topping white choc akan charge ++ RM3.00.
COD sg.buloh/shah alam/subang/damansara/saujana uatama/puncak alam..
lain-lain tempat boleh bertanya dahulu - zarena 012-2449373

jom terjah blog Ayu..klik di sini

2 kata-kata indah:

Zura said...

uits..biz kek ke skrg nie..

ayu said...

thanks ena cz sudi hntr wlaupun sesat.. hehe.. bez giler choc moist tu ena.. x smpai shari dh abis 1 bekas.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha