NuffnangX

Wednesday, November 16, 2011

Adakah Kerna Lunch Tadi Membuatkan Perut Aku Memulas-mulas Kini

pagi tadi memang tak ambil sarapan
cuma minum nescafe - lepas minum terus sakit kepala
tu la sudah tahu tak boleh minum nescafe tapi degil minum jugak
ambil la ubatnya

lunch plak lunch sekali dengan kak nana
kami makan di restaurant Rasa Lelagi di BRP
makanan di sini memang sedap dan ok
cuma bila bil sampai memang akan gigit jari - mahal sangat


muka aku yang ceria ketika belum lagi terasa sakit perut
hari nie aku look purple eheh



apa yang aku makan..nasi separuh..ayam masak yogurt cili api..sayur paku pakis..

bersama limau ice - RM7.60

sayur skit jea

ayam pun ambil yang kecik jea

nasi ayam di sini berharga RM5.80 - mahal tak uhukuhukuhk


aku rasa aku sakit perut mungkin sebab aku ambil cili api nie kot

ialah perut tengah kosong pastu makan plak yang pedas-pedas

jadi ambik ubatnya


hari nie Finance Dept rasa sunyi jea

hanya kedengaran suara dari handphone jea

Kak Viji - MC

Syikin - On Leave

Anna - EL

GM plak lepas lunch dah kena meeting ke WHL

jadi tinggal 3 kerat jea di dept nie

sunyi beb


lunch tadi korang makan apa....

2 kata-kata indah:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

kak ina..sayur paku pakis sama ka kak ngn pucuk paku kak?huhu..confuse kejap..hikhik

zh-ena said...

azie - hahahahahha ena pun baru perasan tersalah letak nama sayur tu eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha