NuffnangX

Friday, October 12, 2012

Takoyaki ~ so yummmyyyyy

siapa pernah makan Takoyaki nie
makanan dari Jepun
siapa suka angkat kaki hahahahahha
aku memang suka

bentuk dia macam kaya ball
cuma kaya ball dalamnya ada kaya atau versi jem kan
cuma Takoyaki nie di dalamnya
ada : Sotong/Udang/Ketam@ Cheese
aku suka sotong - sedapppp memang terbaik la

aku start makan nie
disebabkan oleh adik aku Lini
yang obses gila makan Takoyaki nie
bila dia asyik cakap sedap jea
aku try dan kena laks dengan tekak aku
hah apa lagi aku pun dah obses jugak dengan Takoyaki nie jugak akhirnya hahahahahhaha

setakat nie
aku pernah makan di The Store dan Plza Massalam
di Plaza Massalam dia punya Takoyaki memang besar
puas la makan 1 set

menu Takoyaki
pilih sahaja versi mana yang korang suka makan

kotak Takoyaki
comeykan
ada samurai lagi

hah nie la dia Takoyaki
sedap tau

tengok gambar nie pun aku dah meleleh air dah
tetiba nak makan lagi

sayang tetiba
jom pergi shah alam hahahahha

5 kata-kata indah:

nanonano said...

kat kuantan xde, sobb.. :(

munna said...

munna pun suka ni.... klu gi kl..mesti cari ni....tapi sejak ada shushi king kat sini..senang sikit nak spt nila teringin

Zura said...

xpnah makan lagi..boleh try nie..

FirZie83 said...

Akak tlh mempengaruhi azie.nak cr jgk nanti..hahah

Ya ALya said...

xpernah cuba lg ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha