NuffnangX

Tuesday, October 23, 2012

Roti Bom di Stadium Shah Alam

pagi ahad yang lepas - 21.10.2012
ajak sayang pergi ker stadium shah alam
tujuan utamanya aku nak makan roti bom
dah terliur sangat di tekak nie
gerak dari rumah pukul 10.30am
sampai sana pukul 10.45am
sekejap jea sampai sebab guna hiway Latar
15 minute sahaja sudah sampai
tapi orang punya la ramai..nak mencari parking memang seksa

tengok sekeliling ramai penyokong kelantan
siap ada yang pasang khemah di luar stadium
dorang tak balik rumah la tu lepas tengok perlawamanan bola malam sebelumnya
memang meriah
lepas 3x pusing-pusing baru dapat parking
fuhhhh nasib baik la sayang mood ok
kalau tidak confirm sayang ajak balik jea
sebab tak jumpa parking

roti bom idaman kalbu
siapa suka makan roti bom ....
aku suka sebab rotinya garing-garing dan akan terasa plantanya
cicah plak dengan kuah dal 
perghhhhh memang terbaikkkk la

tapikan huhuhuhuhu sedih di hati
sebab toti bom yang aku nak sangatttttt makan
sudah habis huhuhuhuhu
taukey gerai cakap
pagi-pagi lagi gerai dia sudah kena serbu dengan penyokong kelantan yang kelaparan
jadi terus terus order menu yang lain

murtabak ayam dan murtabak kambing
1st time rasa murtabak kambing
memang sedap
terbaik dari ladang kambing hahahahhahaha

gerai sebelah ada jual kambing golek
terus minta sayang belikan
ingat nak bawak balik
tapi bila rasa skit
terus nak lagi dan lagi
perghhhhh memang sedap la
1 bekas tu harganya RM10.00
ada kentang dan coslow
dan kuahnya blackpepper
so yummmy
sekejap jea licin

umairah suka makan murtabak
biasanya kalau beli di pasar murtabaknya kecik jea kan
di gerai nie murtabaknya memang besar dan tebal
dan yang pasti tak kedekut dengan isi di dalamnya

umar memang kerjanya habiskan air
kami 4 beranak jea
tapi gelas atas meja kami ada 6 gelas
hahahahhaha memang kenyang air 
umar lebih suka makan murtabak ayam
cicah dengan kuah dal
memang sedap

jemput makan semua
bagi terliur pada korang
hahahahhahaha gelak jahat :p

asal la suami aku nie buat muka time aku snap gambar
huhuhuhuhuhu
masam sangat mukanya

total kami makan di gerai tu ialah RM25.00
murtabak ayam - 2 keping
murtabak kambing - 2 keping
2 bungkus roti bom frozen
air - 6 gelas

ok la tu kan
Alhamdulillah kenyang sangat

korang pergi pasar di stadium shah alam
suka makan apa jea...

2 kata-kata indah:

Zura said...

nmpak seleralah roti boom dia..

zh-ena said...

zura - mmg sdp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha