NuffnangX

Wednesday, October 3, 2012

Lunch Keseorangan

hari nie kena duty
jadi bila duty kena lunch waktu 12.00pn-1pm
lunch keseorangan
tapi takper sebab memang sudah ada projek nak dilakukan

pergi ke The Store Sg.Buloh
shopping
merajuk sebab hujung minggu yang lalu ajak hubby temankan pergi shopping complex
edisi nak mencari kasut baru
tapi sampai ke petang tak pergi ke mana-mana
emmmm tidor jea...pastu main games
hati membara jea
nak pergi ke GM pun tak menjadi - huhuhuhuhu

jadi lunch nie edisi mencari kasut diteruskan - keseorangan
beli roti untuk makan di ofis
tak beli makanan yang lain pun
confirm waktu petang nanti perut lapar semula
takper zarena..kata nak diet
cha yok cha yok

kasut yang mencuri hati aku
jom skodeng

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kasut wedges pilihan hati
warna cream :D
cantik tak

dah dapat kasut pilihan hati
saja jea jalan-jalan di bahagian basement
tak tahu nak cari apa sebenarnya
emmm tu la kalau berjalan sorang-sorang
takder arah tujuan eheh
ternampak ada booth spec
terus try

macam mana ok tak spec nie
nampak comey tak .... minah gediks la
opssss nampak separuh laks


posisi dari tepi
hah macam mana cun tak
eheh

roger roger
tu jea story time aku lunch tadi
mood : merajuk
merajuk dengan hubby sebenarnya
huhuhuhuhu minta di pujuk la tu uweksssssss

peace

4 kata-kata indah:

kak izan said...

cantik kasut ina...

zh-ena said...

kak izan - hehehehehhe jom beli sama.dtg ke ofis boria eheh

|| NaFiRaa || said...

cantek kasut tuh~ berkenan plak??
jangan majuk lama2.. rugiiii..kekekeke

Eliss Mie said...

comel nya kasut :)suka jgk tapak mcm ni tp skang pakai flat jer laa gi keja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha