NuffnangX

Monday, October 22, 2012

Service Lembap

lunch tadi kalau ikut asal nak makan di mamak jea
tapi bila sampai di bawah
syikin ajak makan di mc'd
memula taknak gak
sebab bawak duit RM10.00 jea
kalau pergi mc'd mana lah cukup dengan RM10.00
bila syikin cakap duit tak cukup nanti dia akan top up kan
terus jea la follow

sampai sana nasib baik la Q tak panjang sangat
walaupun depan kami hanya ada 2 orang sahaja
tapi crew nak serve punya la lama
dah hangin di situ
bila tiba giliran kami
ambil order punya la slow
nak sediakan makanan yang kami order pun slow sesangat
alahai dik asal la lama sangat nak serve customer nie
tengok cara melangkah nak ambil fries pun macam berat jea kaki dia nak melangkah
alahai bercinta aku di kaunter tu menunggu semuanya siap

dengan key in salah menu yang kami pilih
nak kena tunggu manager dia datang nak swap password untuk betulkan menu di screen lagi
memang kesabaran di situ

aku dan syikin
muka still senyum lagi sebelum giliran kami nak order

pakai selipar jea
ialah kata nak makan di mamak jea
tu yang pakai selipar jea
kalau nak pergi jauh-jauh memang aku akan pakai kasut
emmmm lantak la
saper nak kesahkan hahahahahha

eikin tengah kusyuk melayan sms

lunch tadi kami order
2 set medium ayam goreng spicy dan original
1 set medium mcchicken

tolong la tingkatkan service mc'd anda yea
bosan la kalau nak menunggu lama sangat
kata restaurant fastfood
jadi semuanya kena la berjalan dengan lancar kan

kan..kan..kan..

2 kata-kata indah:

Zura said...

mcd BRP lah nie erk..??

zh-ena said...

zura - ha'ah ra bsn jea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha