NuffnangX

Wednesday, October 31, 2012

Potong Cake Kecik jeaaa...ayat umairah

isnin yang lepas balik dari Sijangkang
kami singgah dahulu ke Jusco Bukit Tinggi
untuk meraikan birthday girl ~ umairah yang sudah berusia 4 tahun 
memula plan nak makan di Kenny Rogers jea
tapi bila crew ia cakap kena tunggu ayam siap di bakar 45 minit
terus tak jadi
ronda-ronda dalam Jusco
dan terus decide makan di The Manhattan Fish Market
1st time kami makan di sini
aku bukan penggemar makan ikan sebab tu la memang tak pernah tergerak hati
nak makan di sini

tapi bila sudah rasa 
memang sedap menu yang kami order
next time restaurant nie akan menjadi pilihan kegemaran kami 
tak rugi untuk mencuba

model untuk restaurant The Manhanttan Fish Market


menu yang ada di sini
emmmm banyak jugak pilihan
hanya tinggal nak makan apa jea

nama pun restaurant Fish
jadi sudah pasti ada akuarium yang ada fish di dalamnya
siap ada udang dan kura-kura lagi
memang xcited budak berdua nie melihat binatang yang ada

Fish & Chips Dory Lite - RM10.90
untuk umairah dan umar
ikan dory memang sedap
tak rasa hanyirnya

small flame - RM29.90
pilihan sayang
udangnya disaluti oleh cheese
sedap

Chicken Wrap - RM14.90
sebab diet kena pilih menu yang lite-lite jea :p
ok la rasanya

sayang keluar sekejap beli kek slice untuk umairah di bakery shop
bila hidangkan depan umairah
"kek kecik jea"umairah
aku dengan sayang tergelak jea
"nanti ibu dan babah belikan kek besar untuk kakak yea"aku 
baru la umairah senyum

plan kami nak sambut birthday umairah dan umar sekali
than barulah ada birthday part yang proper untuk budak berdua nie
sambutan birthday umairah nie hanya untuk kami 4 beranak jea

kek strawberry 
sebatang lilin

khas untuk permata hati kami
Umairah Zahrah

tiup lilin
selepas birthday song habis dinyanyikan

rasa macam tembam laks tengok gambar nie huhuhuhu

suka la tu 
thanks sayang sebab hadir dalam hidup Ena
ececehhhh nak layan feeling laks eheh

haru biru jadinya
bila umar buat restaurant tu macam rumah dia sendiri

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 pe'el umar
makan sambil baring atas meja
alahai umar
pening kepala ibu layan pe'el umar yang sorang nie
kakaknya sibuk layan tv

umar memang akan buat perangai dia jea
anak korang kalau buat perangai macam nie
apa yang korang buat

sabar jea la

0 kata-kata indah:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha