NuffnangX

Sunday, October 14, 2012

Ice Cream Ting Ting Ting


kalau lepak di luar rumah
nie la ubatnya
kalau orang jual ice cream naik motosikal datang
confirm umairah dan umar akan menjerit

"ice cream unggu" umairah
"yemmmm yet" umar
hahahahhaha bahasa budak berdua nie

sediakan jea la duitnya yea
macam umairah sudah pandai pilih ice cream apa yang dia nak
umar tak kesah lagi
ambil jea apa yang kita berikan
memang kopak poket macam nie kalau tiap-tiap hari

teringat macam iklan budak kecik panggil roti tu
cute kan...

2 kata-kata indah:

Totie@Tomy said...

tengok umar dan umairah teringat masa saya kecil2 dulu..salam kenal..

Nafira usof said...

hehehe.. cutenye 2 orang panggil aiskream.. hehehehe.. anak2 zura tak berani lg nak panggil.. kalo dia nak makan sgt.. dorang bagitau... kalo cakap ok..br beli..
tapi kalo papa dorang bawak gi taman permainan.. mmg selalu lah belikan dorang aiskream.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha