NuffnangX

Saturday, October 27, 2007

SuRvEy LaPtOp

skang nie aku ngan shumie tgh survey utk cari laptop acer..byk tempat jgk lah kami dah pergi tgk..kami tgk kat Companion (nie kedai tempat opis kami selalu anto time PC kat opis kami ada problem), kami pergi The Store Sg.Buloh, kami tgk kat Jusco Kepong, kat GiANT Shah Alam..tapi harga semuanya mahal2 pastu pricenya plak berbeza2 setiap tempat..

ada member cadangkan pergi lowyat KL..tp tgk la jgk sbb biasanya kami berdua survey kami akan pergi pas abis kerja..kalau nak pergi KL tkt jam plak..kalau pergi ngan shumie dia tak tau la plak jln pergi sana..kena tanya sayang lah nak pergi sana mcm maner..tkt sesat ajer

lg plak aku xcited nak beli laptop sbb senang bila nak surve internet bila2 masa wpun kat umah..kat umah pun ada PC tapi tu lah naper ntah aku tak nak reformat balik..sayang pun ckp naper nak buang duit beli laptop, reformat ajer la PC kat umah tu, pastu msk kan stremyx dah blh pakai..entah lah mungkin dah terpengaruh ngan shumie kot..ehehehehe (sajer nak salahkan org lain nak beli laptop padahal diri sendiri nak benda alah tu eheh)

aku nak laptop biasa ajer senang nak guna..kalau tggu kat opis nie..seminggu sekali ajer lah blh guna sbb ikut turn kan..kekadang citer aku nak letak dlm blog aku mcm dah outdated la pulok..

agaknya bila lah blh dpt kan emmmmmmm


sayang hadiahkan utk ena laptop nie blh tak - berday ena dah tak lama kan :D

6 kata-kata indah:

PuteriSatu said...

akak pun tingin nak beli laptop....tapi selalu je bajet tak cukup..muahahah..so..pelan2la simpan duit kan...lagipun benda alah tu..takla diperlukan sangat...tapi nak gak beli..tak tahu bila...

zarena heeney said...

tu la ena pun mcm tak ckp bajet tapi hati tu teringin sgt nak benda alah nie..bknnya takder pc kat umah tu, cuma reformat ajer nagn pasang stremyx ajer tapi ngada2 gak nak laptop..tapi btl la kak teringin nak sgt..

Mak Su said...

hai.. thanks sebab lawat blog mak su, mak su rasa laptop pun beshhh.... pc tu buat untuk main game solitaire ajorkler.. hehehe

zarena heeney said...

ha'ah pc tu ena ngan hubby wat main games..mcm2 games la kami install..bsn takder keja apa lg berebut la kami berdua nak main games..isk isk isk mcm bdk kocik ajer kan eheh

nanonano said...

ena!
bajet lam bape?
skunk laptop acer plg murah $2049,
tp yg celeron punyek,
nk yg ok sket amek Aspire 4720, centrino core 2 duo $3029
nk jugak la..tp xde bajet.. wuwuuu~

zarena heeney said...

ala still mahal lg tu, bajet bawah RM2K..dpt lg murah lg bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha