NuffnangX

Monday, September 10, 2012

Umar : Monthly Check Up

hari nie masuk lambat skit ke ofis
pagi tadi pergi klinik kundang untuk buat check up umar
check up nie simple jea
timbang berat
ukur tinggi
dan nurse-nurse tu melihat aksi umar membuat sesuatu

next check up 29.10.2012
berat umar : 12.5kg
turun dari last check up umar sebelum nie
tinggi umar 110cm
tindak balas dari umar ketika soal jawab dengan nurse sangat positif

pukul 11 lebih aku sudah masuk ke ofis semula
dan buat kerja macam biasa
ketika umar memberikan tindak balas
nurse tunjukkan buah kismis
dan umar ambil dan makan
good jobs dear

jom layan budak berdua nie
ketika dalam kereta
hanya kami bertiga sahaja
sayang tak dapat temankan sebab
kena masuk kerja awal skit





kami bertiga
aku..umairah dan umar

next check up umur umar genap 2 tahun
akan dapat ubat cacing time tu
tak sabar nak tunggu last check up
pastu dah tak payah jumpa doc lagi eheh

sekejap jea umar nak 2 tahun


1 kata-kata indah:

Zura said...

debabnye umar na...anak2 ko nie abis ikut ko..pndai beraksi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha