NuffnangX

Thursday, September 6, 2012

Topeng Muka

petang tadi singgah ke pasar malam pasar paya jaras
apa lagi nak mencari pecal
sayang dah teringin sangat nak makan pecal

bila pergi ke pasar nie
budak berdua nie confirm akan rambang mata
macam-macam nak
tak belikan akan buat la drama sebabak di situ
cuma aku memang takkan belikan belon
sebab tak tahan lama kan
lagi-lagi si umar sekejap jea
confirm akan di gigitnya belon tu
habis duit terbang

aktiviti bersama anak-anak

cekak mini maouse
ada button untuk keluarkan lampu dalam cekak 

hai saya mini mouse - umairah

hai sayan spderman - umar

kelakar plak
sayang pun nak test gak pakai topeng spiderman

umairah bersama susunan blok yang dibuatnya bersama dengan adiknya
peace

anak-anak pengubat hati

1 kata-kata indah:

Zura said...

spiderman n mickey mana terlaps tue na...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha