NuffnangX

Wednesday, September 19, 2012

Jamuan Kecik jea - Jangan Pulak ada Terasa Hati

pagi nie finance dept ada buat jamuan kecik jea
tujuan buat makan-makan nie pun sebab
ada lebihan duit dari collection jamuan raya yang lepas
jadi kami pakat-pakat untuk masak
dan makan sampai lebam hehehehhe

menu yang terhidang depan mata
aku bawak kuih apam dan kek batik
ain bawak puding jagung
eikin bawak rendang ayam dan ketupat
sabri bawak choc daim
hehehehhehehe

kata pun jamuan kecik jea
jadi memang tak ajak pun member yang lain
cuma siapa yang naik dept kami pagi tu
memang kami akan ajak untuk makan sekali
jadi siapa yang bertuah pagi tadi memang dapat merasa apa yang kami bawak

jadi pada yang tak tahu tu
memang kami tak war-war pun
ialah masak pun skit jea
kalau war-warkan semua naik dan makanan sudah habis
lagi la panjang ceritanya

sebab kenapa aku up story nie
sebab ada beberapa rakan sekerja macam merajuk
kenapa tak ajak mereka makan
emmmmm nak jawab pun susah
daj jawab pun lagi makan diri sendiri
baik diamkan diri jea

lain kali kami akan buat jemputan VIP kot
baru semua pihak puas hati
susahkan nak jaga hati semua orang
hati kita tak siapa pun nak jaga
emmmmmm

sabri sudah kelaparan
cepat jea senduk lauk 
eikin potong ketupat

Tuan pun sempat jugak menjamah makanan yang kami bawak

azhar kena potong ketupat sendiri


aku dan eikin

nina dan eikin

muka sendiri mesti la tepek sekeping

ain - buat kerja ain jangan asyik nak cakap jea :p

eikin yg dalam proses kuruskan badan

kak izan..ct..wan

abg zul..nina

siapa yang terasa tu minta maaf la yea
lain kali korang ajak plak kami nie makan di dept korang laks

peace :D

2 kata-kata indah:

cute said...

akak ok ajer...

Zarena Heeney said...

cik cute siapa yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha