NuffnangX

Thursday, September 27, 2012

Keranamu Nasi Lemak


rata-rata rakyat malaysia memang suka makan nasi lemak
tak kira lah pagi..tengahari..atau malam
tak kira masa boleh jea layan

nasi lemak : paru + telor goreng = RM5.00

pukul 11pagi tadi
sebab dah tak tahan sangat - perut sudah menyanyi sampaikan jiran sebelah pun boleh dengar
buka bungkusan nasi lemak perlahan-lahan
tapi baru separuh jalan Big Boss sudah lalu sebelah aku
alamak....terkantoi la sudah

sementara big boss masih dalam toilet
cepat-cepat aku bungkus semula
letak dalam bilik sabri hahahahhaha
big boss masuk semula ke dalam bilik dia
terus cepat jea aku masuk dalam bilik sabri
habiskan nasi lemak - makan separuh
memang tak sempat nak kunyah
sebab takut terkantoi semula

emmm tu la kalau nak buat jahat tu
cepat jea terkantoi@tertangkap
cuba orang yang selalu buat jahat
selalu jea nasibnya terlepas

apalah nasib ku
bis boss effect tak bonus Ena
hahahahahhaha

3 kata-kata indah:

Zura said...

nmpak sedap je nasi lemak tue na...aku selalu je mkn sorok2...

zh-ena said...

zura - nie kes dah mkn sorok2 pun still terkantoi gak

Ya ALya said...

kantoi sudah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha