NuffnangX

Tuesday, August 24, 2010

Tetiba Nak Sangat Makan

mengidam ker aku nie
2 3 hari nie
aku asyik la terpikir nak makan daging nie
tapikan mesti susah nak cari kan


masa 1st preggy mengidam nak makan daging burung merpati
merata la sayang dan family aku carikan daging burung merpati nie
finally dapat gak makan daging tu
tapi tu la beriya-iya nak makan
tapi bila dah ada depan mata
makan skit jea
asal dapat lepas ke tekak
terus hilang keinginan membuak pada daging merpati tu


emmmm situasi yang sama jugak berlaku skang nie
tapi masalahnya
aku nak sangat makan daging rusa
maner la nak dapat kan
nie pun aku tak calap lagi pada sayang
mesti dia pening kepala nak cari di mana kan
kesian plak kat sayang
tapi saper plak nak kesian pada diri aku yang teringin nak makan sangat-sangat
daging rusa nie


tapi kan saper pernah makan daging rusa nie
sedap tak rasa dia
liat tak
kalau dapat daging tu, nak masak apa baru sedap
emmmm tetiba pening plak kepala
pikirkan hal mengidam nie


saper boleh tolong mana nak dapat daging rusa nie
tolong ibu yang mengiadam yang bukan-bukan nie
hehehhehe

nantikan sahaja kesanggupan para suami
menunaikan keinginan ibu yang mengandung nie :D




6 kata-kata indah:

abah_izz said...

mrrmmm...nk makan daging rusa,..rase lebih kurang je...pasal dh mahal tu yg rase pun 'lain' sikitla...tkler susah sngat nk dapt..tapi kalau yg mintak tu tengah 'mengidam' memang payah nk jumpe...walupun kebiasaannya senang nk dapt...itulah penangan/cabaran 'mengidam' bagi sisuami....layannn je

CatlinaFly said...

salam ena, cuba contact Jabatan veterinar Melaka or Negeri sembilan...

maybe diorg ada jual dgg rusa utk public..;)..

taksure berapa RM sekilo sebab dah terbiasa dgn harga jabatan..yang pastinya mesti lebih mahal dari lembu...

atau nanti emel sy, sy try carikan dulu kat mana nak beli ;)

Zura said...

uisshh...dasatnye ngidam ko nie na...erm..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cuba try cari dekat restoren syed seksyen 3 shah alam, selalu ada daging rusa tu.tp bulan puasa ni tak tahu lah.

A N A K - A N A K K U said...

erm...ko ngidam mcm aku jer na, nk daging rusa, tp aku x dpt pun, sbb time tuelah xde daging tue...huhuhuh

Anonymous said...

dekat mana nak dapat daging burung merpati? boleh bgtau tak? tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha