NuffnangX

Saturday, August 28, 2010

Buih-Buih Cinta

bulan puasa nie kalau dapat berendam lama-lama dalam tab
bestnya
batal la pose ko ena oooiiiii
ingat lagi time kecik-kecik dulu
belakang umah ada kolam ikan - tapi dah takder ikannya
air kolam tu memang la jernih
kalau tengahari panas sangat
aku dengan lini confirm terjun kolam punya la
naik ke atas bila bibir dah pucat
jari tangan ngan jari kaki dah kecut-kecut di buatnya
time tu memang dah segar bugar la..macam ikan buntal jadinya hehehehhe
memnag syork
skang nie mana la ada lagi kolam tu
dah timbus pun
pengalaman manis tu
generasi skang nie memnag tak merasa la aktiviti-aktiviti kita time kecik dulu
generasi skang nie lebih ke arah teknologi jea


ok berbalik ke tajuk asal :D
umairah memang suka kalau mandi
satu badan dia penuh dengan buih
jadi shower gel dia memang la cepat habis
sebulan kadang-kadang tu sampai 3 botol kena beli
padahal dia sorang jea pakai tu


babah umairah suka la layan
siap buat rambut trojan lagi
kalau mandi dengan aku
jangan harap la aku nak layan sangat - nan ado
siram dengan air
sabun dari kepala sampai kaki
berus skit tapak kaki
terus siram semula dengan air bersih
keluar jea dari bilik air - mencebik jea
sebab tak dapat main dengan sabun hahahahahaha
ibu tak larat la sayang


tengok la macam mana la
tak sampai 3 botol sebulan
buih sampai dalam besen ngan atas lantai penuhnya




peace untuk ibu yang suka ambil gambar umairah
nanti umairah main buih dengan adik plak yea :D

6 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

haaa comelnye rasa mcm lama nye tak tgk gambar umairah

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam ena
amboiw umairah.....mandi air ke mandi buih tu...
tp nak kena jaga2 tu ena...yelah...buih byk...lantai pun licin....takut umairah terjatuh ler plak...

bila adik umairah nak keluar?

Farra Dhelina said...

mak aii..3botol utk sebulan??bebuih sakan lah umairah ye..

jgn kata umairah..aunt yg tua bangka ni pon suka je berendam..hiks tapi bulan pose ni..tak blh lah hehehe

~ain said...

dah macam baju dah buih kat badan dia.. hahahaha

chugie said...

huhu.. sampai 3 botol sebulan? banyaknye na..

anak aku, dah setahun dah, sabun khas tuk kat umah x abis2 lg ni.. next month baru nk guna 2nd botol.

dasyat umairah ye..

Zura said...

adik aku ckp umairah comel...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha