NuffnangX

Saturday, August 14, 2010

Salam Ramadhan Dari Kami Sekeluarga


sudah 4 hari kita umat islam berpuasa di bulan ramadhan yang mulia ini
dikesempatan ini
kami sekeluarga mengucapkan selamat menyambut ramadhan
di sambil itu
kami sekeluarga memohon kemaafan di bulan yang mulia ini


emmmm dah lama aku tak menjengah blog kesyaangan aku nie
terima kasih pada mereka yg sudi menyanta khabar
melalui msg, email, facebook dan terus saja call


sejak preggy nie semangat untuk buka blog
macam hambar jea
dengan kesibukan di tempat kerja
melayan karenah suami dan anak
dan tidak lupa jugak kini membawa baby coming soon :D


harap selepas nie
semangat untuk berblogging akan menjelma semula
selepas frasa morning sickness tiada lagi
dan teringin untuk menukar layout blog kesayangan aku ini


nnti kita sambung lagi
pada yg rindu umairah
cukup la ketika ini aku tempek sekeping cuma gambar si bam bam nie hehehehehe
gambar aku tika preggy nie
malu plak nak tunjuk
bam bam jugak hehehehhe
daaaa

7 kata-kata indah:

atty's said...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN..UTK ENA AND FAMILY..SELAMAT BERPUASA YEE..

JAGA DIRI TAU ..

h4ni3 said...

selamat berpuasa ena =)

abah_izz said...

Selamat menjalani ibadah puase...lama tk jupe & dngr berita...tahniah 4 de coming bby..

nanonano said...

alahai,
tringinnye nk tgk gmbar ena skrg yg berbdn dua tu...
tayang la sket..
hehe
btw, slamat berpuasa =)

shafarina said...

tahniah yek ......

dan selamat berpuasa, moga dapat berpuasa tanpa masalah...

Ease Basri said...

Selamat menyambut Ramadhan Ena...Semoga sehat semuanya.... :)

zaza said...

slmt berpuasa syg.. rindu kat ko.. uhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha