NuffnangX

Thursday, May 20, 2010

Terima Kasih Daun Keladi

citer semalam jugak
datang kerja jea semalam
tengok atas meja ada muffin
siap ada nama aku lagi tu
sah dah tahu siapa yang bagi
thanks kak ninie
dalam kepala dah ligat apa lah nak bagi pada kak ninie
jadi bila tahu plan lunch nak pergi ke giant
memang cantik la
sebab boleh la beli something untuk kak ninie :D


muffin perisa orange
memang sedap
lembut jea


time lunch kami kan makan di foodcourt giant
betul2 bertentangan dengan kedai memorylane
tengah-tengah makan tu
kak ninie tunjuk 1 benda dalam kedai memorylane yang dia suka sangat
hahahahha terus la idea nqk beli benda tu
ialah baik bagi benda yang orang suka kan
dari yang tak suka
setuju tak anak-anak



hadiah yang telah di simpan baik-baik dalam kotak



sebelum balik
kami semua bersalam-salaman dulu dengan kak ninie dahulu
sedih tetiba
dan aku baru tahu yang salah seorang dari team aku akan resign jugak
dapat offer di tempat lain
jadi siapa berminat boleh la hantar resume di tempat kerja aku nie
berpengalaman - credit controller AR


GUD LUCK KAK NINIE
di tempat kerja baru :D

6 kata-kata indah:

shahrul said...

huih..muffin..sodap,sodap..lame gile xmkan muffin.....

=)

chugie said...

cantik muffin tu na.. siap de nama ko lg.

aha.. aku nk try mintak buleh???

Zura said...

nyum nyum...

A N A K - A N A K K U said...

adoiyai sedapnyer....hehehehe ena nak!nak keje.....hahahaha aku pun bhgn credit control nie

saya said...

amboii..cerianya..haa..kan elok tu muak cerah je takde la monyok2 lagi. hehehhee.. happy2 selalu ye

Ease Basri said...

cutelah itew cupcake... chumellssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha