NuffnangX

Thursday, May 20, 2010

Lunch Semalam

sejak kerja di s.alam
lunch pasti la di giant @pun tesco
tak tahu nak makan di mana lagi
beli tapau dari m.cik tepi jalan pun macam sudah bosan
sebab lauk yang di jual sama jea tiap-tiap hari
emmm napa la tak tukar2 lauk yang di jual
buat la pusingan kan


memandangkan semalam tak sempat nak update blog
baru berkesempatan nak update hari nie
semalam adalah hari last day kak ninie
jadi ada member yang nak belanja kak ninie tu yang kami decide
makan di giant sahaja
macam2 pilihan ada




konon ambil gambar letak tangan di dagu
nak cover jerawat bawah dagu la tu
hampeh jea
still ketara nampak jugak huhuhuhu



aku cuma makan set chicken mcdeluxe jea
teringin plak nak makan burger mc'd
tu yang beli tapau pastu makan di foodcourt giant
member2 yang lain merata cari makanan



kak ninie
muka happy jea sebab winie belanja kak ninie lunch
pasnie susah la nak jumpa kak ninie lagi
walaupun opis tempat kerja baru kak ninie dekat sahaja
tapi time lunch kami tak sama la
kalau sama pasti dapat berambu ramba sekali hehehehhehe

1 kata-kata indah:

Zura said...

sapa xsuke di belanje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha