NuffnangX

Thursday, March 29, 2012

Dinner di One Two Grill

selepas shopping
mesti la kena mamam laks
bila bab nak makan di mana
mesti pening kepala - tak tahu nak makan di mana
jadi memandangkan dalam perjalanan balik
dan nampak restaurant western nie
terus ajak sayang singgah
nie kali ke 2 kami makan di sini
ok la sedap jugak - harga pun berpatutan

 memula kami duduk di meja berbangku
di sini ada 2 wakaf
memandangkan kedua-duanya sudah ada orang kami lepak sahaja di meja
tapi tak lama tu orang yang duduk di wakaf duduk beredar
jadi rezeki kami dapat duduk di wakaf
bagi aku senang kalau makan duduk di wakaf
sebab nak handle umairah dan umar
nak berlari ker..nak baring ker..nak panjat ker..
semuanya dalam wakaf sahaja
kalau duduk di meja pasti haru biru jadinya
ialah dengan meja orang sebelah akan di kacaunya oleh dak umar eheh
baik ambil langkah berjaga-jaga eheh

 kami order
nasi bersama sotong goreng - sayang
chicken grill - aku
set kanak-kanak - umairah dan umar


 tu la tamak order sekali 2 set untuk kanak-kanak
anak-anak aku makan skit jea
yang selebihnya aku dan sayang kena makan
emmmm macam mana badan kami tak naik eheh
kena habiskan makanan

 selepas mamam
mesti la ada dessertkan
makan ice cream
umar makan dengan penuh kenikmatan
nak skit pun tak boleh
finally babah jugak yang kena habiskan :p


mesti la ada gambar suami isteri kan
eheh

beli tapau sekali
sotong sambal dan ikan kembung sambal
total kesemuanya hanya RM42.00
berbaloi-baloi...

3 kata-kata indah:

Alycia said...

wahhh.. sukanya tgk budak kecik tu makan..

munna said...

murahlah tu...mmg berbaloi-baloi harga tu

zh-ena said...

alycia - tgh semangat nak makan tu

munna - tu la boleh la singgah2 selalu utk makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha