NuffnangX

Saturday, March 24, 2012

Blog MakeOver by Miss.Sha


emmm rasanya sesiapa yang selalu singgah ke blog aku
pasti perasan akan perubahan ketara yang berlaku pada
blog kesayangan aku nie

sebabnya aku telah membuat makeover pada blog ini
eheh jangan ingat orang jea boleh buat makeover
tapi blog pun nak jugak turut serta dalam meng'makeover'kan diri eheh
dunia skang nie mudan dans enang jea
ada duit semua boleh buat
jadi aku meng'offer'kan job pada Cik Sha
untuk mencatikkan semula blog kesayangan aku nie

pertemuan aku antara Cik Sha telah diperkenalkan oleh sahabat baik aku iaitu Cik Zura
thansk ra sebab ko memperkenalkan sha nie
memang aku suka pada idea dan kreatif sha nie
dalam mencorakkan semula blog aku nie
aku hanya minta apa yang aku mahu
dan selebihnya shah yang mengolahkannya semula
finally memang aku suka

jadi siapa-siapa yang mahukan perubagan dalam blongnya
sila la kunjung ke blog Cik Shah untuk mendapatkan khidmat terbaiknya

thank sha
semoga terus dimurahkan rezeki
InsyaAllah

5 kata-kata indah:

FirZie83 said...

kak..sila tinggalkan alamat di blog azie kat mana2 entry pun ya kak...

zh-ena said...

ok lupa laks..ena bg add tempat kerja la sng skit

munna said...

cantik rumah baru.... kemas dan tersusun

zh-ena said...

munna - terima kasih

♥CIK SHA♥ said...

terima kasih juga sebab sudi upah sha..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha