NuffnangX

Friday, March 30, 2012

Rabak Poket Aku

petang semalam selepas habis kerja
terus pergi ke Takaful Insurance
untuk ambil Insurance dan Roadtax kereta kancil aku

sebab sudah biasa dengan Pn.Rukiah
aku hanya call dan beritahu insurance dan roadtax kereta aku dan mati
jadi tak perlu bayar dahulu deposit 
datang ambil dan bayar terus - mudah
sebab dari dulu memang dah biasa dengan agent insurance nie

kali nie cuma bayar RM232 jea
NCB skang nie 55%
emmm lagi banyak kereta
lagi banyak duit nak kena keluar untuk bayar roadtax dan insurance
simpan-simpan duit 
keluar macam air jea

emmm lepas nie simpan duit untuk pergi bercuti laks
tak sabar nak bercuti
yahoooo

4 kata-kata indah:

Zana Nordin said...

giteww ler dear
tiap2 tahun.....$$$ utk kereta mmg nak kena simpan ken..tu belum lagi utk maintenance dia lagi...

atty's said...

kty nya kete nak raya nanti roadtax insurancenya mati.

zh-ena said...

zana - tu la duit simpan mmg akan pergi ke kereta jea huhuhuhu

kak atty - perghhhh lagi png kepala kan..mana lg nak simpan duit utk byr roadtax..mana lg nak simpan utk raya..duit..duit..

Ya ALya said...

samala..ya dulu duk paya jaras..suami ya mmg biasa amik dgn kak rukiah ni..sebelah perabot hashim kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha