NuffnangX

Monday, December 24, 2012

Happy Holiday


yeay tak sabar
esok Cuti
hari nie nak buat kerja pun mood ke laut
buat kerja pun ala-ala jea
ingat nak buat Crepe jea malam nie
banyak terima order untuk esok
Alhamdulillah

esok kami sekeluarga akan pergi ke HKL
untuk melihat lagi keadaan sepupu aku Herry
harap keadaan semakin stabil
korang doakan yea sepupu aku kuat semangatnya untuk sembuh
kesian aku tengok family mak lang
sedih melihat keadaan anaknya macam tu

esok sayang kerja
jadi maybe aku yang kena drive pergi ke HKL huhuhuhuhu
tak sukanya nak kena drive sendiri masuk ke KL
confirm esok jem masuk ke KL
ialah dengan adanya perayaan dan sekolah lagi seminggu jea nak buka
jadi mak bapak ambil cuti esok untuk beli kelengkapan sekolah anak-anak

apa-apa pun planning korang esok
semoga selamat semuanya..
selamat bercuti yea...

1 kata-kata indah:

Zura Zue said...

xkuar lg ke sepupu ko tue na..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha