NuffnangX

Friday, December 7, 2012

Gadis Cool Blog

salam jumaat semua
hari nie pasti semuanya happy belaka kan
ialah esok dah cuti weekend
mesti ramai sudah buat planning nak jalan-jalan
lagi-lagi skang nei masih lagi cuti sekolah
tapi kalau nak bercuti ke kolam tu
berhati-hati yea takut terjadi macam kes di shah alam
sebab air kencing tikus dalam kolam huhuhuhu
sebab nak bergembira terus jadi duka lara
sedih kan
rancang hujung minggu korang dengan bijak yea

ok lunch tadi
jalan-jalan di the store
cuci mata jea
ingat nak cari tudung
tapi harga tudung dalam tu punya la bapak mahal
hish tak termampu nak beli huhuhuhuhu
nanti la try cari di pasar, mesti dapat harga murah punya
sebab nak cepat makan yong tau fu jea
ok la buat lapis perut

sebelum balik ke ofis singgal sekejap ke stall Cool Blog
lama jugak tak minum Cool Blog nie
sebab stall tak ramai orang
tu yang ambil kesempatan untuk membeli
kalau hari kebiasaanya pasti beratur orang nak membelinya

duta untuk Cool Blog
Heliza Helmi
comel jea orangnya kan

agak-agak ada iras muka aku tak
hahahahahhaa sila muntah yea :p

pilihan aku sudah pasti la Choc eheh
sambil pergi ke kereta sambil sedut ice blended nie
sangat menyegarkan

tak dapat bergambar dengan Heliza Helmi
dapat bergambar dengan banner Heliza pun jadi lah hehehehehe

 hah jom lihat Gadis Cool Blog

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hehehehhehehehe siapa lagi
sudah semestinya la
Eikin..Syikin & Aku hahahahaha

selamat bercuti :D

2 kata-kata indah:

al_hakim said...

ah. boleh la belanje coolblog sebijik mcm ni +P

Zura Zue said...

cool blog...asal nama dia blog..hhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha