NuffnangX

Friday, December 7, 2012

Burger King ~ The Hobbit Meal

saper layan filem The Lord of the Ring
pasti akan layan jugak filem The Hobbit nie
rasanya akan ditayangkan pada 13 Dec nie
best kan kalau dapat tengok
lagi best kalau dapat Tiket Free :p

last Wednesday dinner di Burger King
lepas lawat sepupu yang masuk ke HKL
berhenti di Jejantas Sg.Buloh untuk solat
sayang terus ajak makan sekali
aku ok jea :D
orang nak belanja kan
ikut jea

tengok menu ada promo baru
apa lagi terus la try
dalam gambar macam best kan
dan bila rasa ok la


aku suka lagi mushroom ataupun

umar dan umairah bersama dengan babahnya
umar suka makan Onion Ring
umairah suka makan mozarella cheese sticks

umairah buat onion ring macam spec
muka aku yang keletihan

umar memang kelaparan
kami sudah stop makan
umar masih lagi makan
siap habiskan makanan kakak dia lagi
bagus bagus


kalau korang makan di Burger King
apa lagi masuk la contest
best tu hadiah dia
dapat pergi ke New Zealand tu
hohohoho

sambil nak pergi tu
kalau budget tak cukup
hah korang print jea vouher nie
beli ala carte burger
boleh dapat 1 free burger
jimat kan

nak print voucher 

hujung minggu nie boleh la bawak anak-anak makan di Burger King
pasti menjimatkan :D

5 kata-kata indah:

Eyriqazz said...

fuhh..makin kreatif nama burger kini...

P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

munna said...

suka makan burger king... tapi kat sini takde... nak kena turun kl baru leh jumpa

Nad @ MamaZN said...

Berselera umar makan...

Zura Zue said...

area sg buloh xde burger king..aku tgk jgak iklan beger tue..

Blogger said...

I just qualified for a FREE BURGER KING GIFTCARD, claim for yourself, while this promotion is open...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha