NuffnangX

Saturday, December 29, 2012

Dating Day

semalam my special day
my birthday..become 31st 
yes become more older than last year huhuhuhuhu

jadi ambil cuti
keluar berdua sahaja dengan sayang
biasa la Dating Day kami berdua

pukul 11 lebih baru keluar rumah
hantar umairah dan umar ke nursery
mak gelakkan kami berdua sebab nak keluar dating hehehehehehe
memula nak pergi ke Genting
tapi bila tengok jam sudah pukul 11 lebih
terus cancell sebab takut terlepas waktu untuk ambil anak-anak dari nusery

jadi kami dcide pergi ke Sunway Pyramid jea
memandangkan sudah lama sangat tidak datang ke situ
terus decide untuk ke sana
sayang layan kan jea permintaan aku
ialah birthday girl kan
segala permintaan harus la ditunaikan :)

just both of us
like others couple

 pergi ke TGV
nak tengok wayang
kami pilih citer Hobbit
tapi sayang belanja tengok wayang di Club
tiket mahal skit
tapi memang seronok
sekali sekala takper kan

sambil nak tunggu wayang start
perut mesti la di isi dahulu
pilihan kami TGI Friday
lama sudah tak makan di sini
bukti kami makan di sini :p

menu pilihan sayang grill lamb

menu pilihan aku blck pepper ntah tak ingat nama menu nie
suka dengan cheese mash potato
sedap sangat

sayang nak panggil crew TGI Friday nyanyikan birthday song untuk aku
cepat-cepat aku cakap taknak
malu la...
kami berdua
cinta tetap terpahat di hati
love u sayang

buat card member untuk TGI Friday
bayar RM40 untuk jadi member card
dapat semula RM40 untuk voucher
boleh tersu guna voucher tersebut
ibaratnya macam kita tak bayar untuk menjadi card member
jadi member dapat rebet 10% di atas bill ~ ok la tu kan
pastu bila birhday akan dapat voucher RM30.00 ~ ok jugak tu

ada member blog yang jadi member card TGI Friday?

lepas makan masuk Jusco sekejap
nak ambil voucher sempena birthday
menunggu giliran
sempat lagi snap gambar bersama jusco card
orang perempuan memang tak dapat dipisahkan dengan pelbagai jenis card kan
macam-macam card ada
wallet kembung bukan sebab duit yang banyak
tapi sebab card yang banyak iskiskisk

yeay dapat majalah percuma
dengan voucher percuma
tapi kebanyakkan voucher yang ada aku tak pakai pun
ada sesiapa yang nak voucher nie

kalau nak FB aku yea
zarena heeney
nanti aku poskan...
baik bagi pada orang yang nak guna
daripada xpired macam tu jea dalam handbeg
betul tak :D

dating day kali nie memang seronok
dapat spend masa haya berdua sahaja...

2 kata-kata indah:

Ya ALya said...

Wahhhh bestkn sesekali keluar bedua ni....sweet....

Blogger said...

Searching for the Best Dating Site? Join and find your perfect match.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha