NuffnangX

Saturday, December 22, 2012

Gambar Tabir Biru

hah apa gambar tabir biru tu
hehehehehe bagi gempak jea
ala buat gambar size pasport pun

buat masa hari Isnin yang lalu
snap gambar nie pun sebab nak daftarkan umar di Taska barunya
dan perlukan gambar bersize passport
1st time buat untuk anak-anak

umairah bila snap gambarnya
umairah ok jea
confident jea

tapi bila nak snap gambar umar
gila kentang susahnya nak snap
nak duduk atas kerusi pun taknak
nak aku jugak pegang dia
last-last cameraman tu syorkan kami berempat
bergambar bersama-sama
kakak duduk sebelah umar 
sayang sebelah umairah
aku berdiri sebelah umar
hah masa nie baru cameraman boleh snap gambar umar
itu pun masam jea mukanya

jadi pandai-pandai la cameraman tu edit gambar umar
nasib baik la ada gambar umar yang nampak ok skit

umar yang suka bergambar

bila siap
nie la hasilnya
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Umairah Zahrah
nampak comel jea dengan senyuman tu


dan umar laks hasilnya
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Umar Zariff
muka masam jea


hehehhehehe rasanya lepas nie nak ambil gambar passport
setiap tahun la
boleh tengok perubahan muka dorang berdua nie kan

3 kata-kata indah:

mummy_ayu said...

ala tomei....Ayu pun baru hari tu amik gambar diaorang hari tu..

AzieFirdaus Kamarudin said...

Cute umairah dgn rambut baru kak

~ain said...

umairah macam dora!

Umar pulak tak habis buat muka tak bersalah tu.. geget kang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha