NuffnangX

Thursday, December 27, 2007

AdVaNcE

mlm td sayang ajak blk umah mak aku..aik apa mimpi sayang nie..sayang ckp adk2 aku nak order perfume jd ok la - alasan yg kukuh

n d way balik umah mak, aku ajak sayang sggh beli satay sbb mak mesti dah lama tak mkn satay..sayang ckp bln dpn la kita belikan..skang nie kita dah lambat nak smp umah mak..pastu hp aku tak berhenti2 adk aku call..kejap nasir call, kejap sobri call, kejap cham call..tanyer aku kat maner..aik pelik btl, sblm nie tak plak caling2 aku..

smp umah mak

"sayang nape ramai sgt org kat umah mak nie"

sayang cuma senyum ajer..pelik btl la suami aku nie

aku sampai ajer kat beranda semua org senyum kat aku..ada wat mkn2 ker..

"akak langkah kanan la nampaknyer..ada satay nie, sambut apa nie"

"saje nak buat mkn2" mak aku

pastu adk aku keluar dr umah bwk kek sebijik, pastu semua nyanyi happy berday utk aku..hah biar btl..berday aku ari jumaat nie la ..cptnyer smbut tuk aku..tiem tiup lilin tu mmg rasa terharu sgt..semua ada cuma ayah aku ajer yg takder sbb keja..

mknan pun banyak..SATAY pun ada..patut la aku ajak sayang pg beli satay sayang taknak..rupa2 nyer dia dah plan semua nie ngan family aku..jahat tul :D

tgh borak2 ngan maa, lini pggl aku..bila aku pg kat dia

uwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

mmg jahat la korang nie..aku kena baling ngan telor, kena tonyoh ngan krim kek, sapu ngan tepung..kena jirus ngan air sejuk..uwaaaaaaaaaa jahat la korang nie..

apa lg mmg tak blh didiamkan..aku amik telor kat kedai mak..

ACARA BALAS DEMDAM..lawak gila..acara lari merathon ngan kejar mengejar terjd..tak aci btl aku sorang ajer yg kena..1st aku attack mesti la sayang..smp semput la aku kejar sayang..finally sayang dah tak larat nak lari, mmg peluang aku la, terus aku tonyoh muka sayang ngan telor ngan tepung..hahahhaa sorang mangsa dah kena..mmg penat gila aku berlari mlm td..smp ari nie pun terasa aku punyer betis skt2..tapi enjoy..

semua kena, aku berpakat ngan lini (dia pun kena gak hahahaha), utk kenakan org yg lain..cuma abg atan ajer yg tak kena..tak ACI btl

acara penutup mesti ada..aku yg start jd the end mesti la MAK aku..cian mak pun kena..abis kena 3 biji telor tepek kat muka ngan kepala mak aku..hahahaha kami sayang mak..mmuahhh

thanks korang :D

15 kata-kata indah:

pearlEJ said...

wahhhhhhhh bestnyer sambut befday in advanced!!.. mana gambar2?? upload arrr baru best.. :D

teddylavender said...

loving ek husbandwife nih!!haha

Faizah_Haris said...

enaaaa
hepi besdayyyy aaaaa.....yg ke berapa tuuu? hihihihi

yun said...

epy besday ena..semoga panjang umo dimurahkan rezeki n sentiasa happy. cepat2 dpt baby :-)

starstar said...

apy birthday ena cayunk...
semoge cepat kne buatan org.. ngee~
tulun upload kt gambar2 anda okeyh..
hehhee..

Mak Su said...

wah... seronoknyer.

eh.. cayang... rajin tak? jawab tag mak su, itupun kalu blum buat ler.

Mak Su said...

lupa plaks, hepi besday ya, moga bahgia selalu

pearlEJ said...

haaaaaa hari ni baru betul... HAPPY BIRTHDAY ENA... mmuuahhss2 :D

wan said...

hepi besday enaaaa!!!!!!!!

nanonano said...

hepi besdei enaaaaaaaaa~
muaxch 88x kat pipi,
:D

mama ranggie said...

epi besday ena...

seronok ade org ingat besday kite kan?

ZH - Ena said...

ej - tak smp nak upload gambo la ej, bz gila, ena tggl 2 ari jea kat opis nie semua keja kena buat..thanks wisk kat ena

teddylavender - biasa2 ajer ;D

faizah - yg ke 26 thn..lama menghilang, g maner??

yun - huhuhu doakan ena dpt bby cpt2 tau

as - thanks as harap begitu la, nnti ena upload

mak su - thanks mak su

wan - thanks :D

nano - adeh merah dah pipi ena :D

mama ranggie - mesti la happy lg2 klu org tersayang ingat ari special kita

ZH - Ena said...

ej - eeee ej dah letak gambo kat bhg komen..cute la :D

Leeds Al-Malique said...

happy birthday ena!!

happy new year..moga thn 2008 bakal membahagiakan :)

lindosh said...

epi belated besday n epi nuyer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha