NuffnangX

Tuesday, December 18, 2007

WeDDiNg of My FrIeNdS

Farez & Erin

ahad lepas sempat la aku pg wedding farez (member sekerja kat Appco dulu)..dah jd laki org pun ko kan..dulu aku rapat gak ngan mamat nie tapi sejak pas dah tak keja kat KL, hubungan kami suam2 kuku..still contack gak tapi dah tak selalu..tau2 mamat nie dah nak kawen pun..

sepatutnyer wedding umah dia mggu nie 23hb tapi aku ngan sayang dtg mggu lepas (16hb - umah perempuan) sbb next week kami nak balik kg..sepatutnyer aku akan jumpa ngan eka ngan k.yan tapi kami smp lewat jd tak la dpt jumpa diorg..fendi nak msk keja..mesti perut k.yan dah besar (mak buyung nie)..kami smp pun kol 12 lebih..awal la kan..eka & k.yan smp kol 11 lebih..takper la next time kita jumpa la erk..

tgh tggu pengantin smp terjumpa la pasangan pengantin baru (mggu dpn bersanding kat melaka) saper lg klu bukan azahari & wife dia (nurul)..borak2 jap..diorg lepak ngan meja kami..baru azahari nak jamah makanan diorg pengantin pun smp..amboi2 segak sggh farez nie..pahlawan melayu terakhir gitu..sempoi ajer dia pakai baju melayu biasa ajer (satin) n wife dia mmg cantik..mmg sepadan la pengantin baru nie..baju pengantin perempuan pun ok gak..

pas dah tgk apa lg kami cabut la..tak thn tggu lama2, panas sggh cuaca ari minggu nie..biasanyer mendung ajer tapi ari nie panas terik plak..

foto yg smp aku snap2 (nnti aku dload) bz arrr

6 kata-kata indah:

fizz said...

owh skrg musim sekolah, maka ramaila amik kesemptn nie utk mendirikan masjid, skrg kalo g org kawin jek, jd seram..sbb org asik tanya bila kita plak..aduss sshnya nk jawap

*selamat hr raya aidiladha, dh xsbr nie nk balik :D

ZH - Ena said...

fizz - sib baik ena dah kawen, klu blm gerenti kena soalan cepu emas..
selamat hari raya aidiladha..korban apa thn nie?

Mak Su said...

salam aidil adha, jenuh makan nasik minyak ya

ZH - Ena said...

mak su - ena tak suka mkn nasi minyak..dtg kenduri org mesti capai gak nasi putih..mkn nasi minyak ena blh pening kepala la..salam utk mak su gak..jgn mkn ketupat byk2 tau

nanonano said...

ena,
lame xapdet,
ingt dah tukar tempat kerja bru,
huhu :D
slmt ari raye,
hoho

ZH - Ena said...

nano - bz la nano, thn depan baru start tempat keja baru..salam aidiladha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha