NuffnangX

Monday, July 16, 2012

Macam Nak Patah Pinggangku

semalam buat kuih tempahan
dari pagi sampai ke petang
perghhhhh sudah la buat sorang-sorang
memula lini nak datang tolong
tapi last minute tak dapat nak tolong sebab ada hal
huhuhuhuhuhu

tempahan kuih tart nie bukan untuk tempahan raya
tapi tempahan memang nak makan sebelum puasa nie
kena buat 10 box untuk tart nenas
bermakna aku kena buat 500pcs uwaaaaaaa
takper-takper rezeki nie
jangan di sungut-sungut nanti Allah tarik semula rezeki yang telah diberikan

pukul 9.30am start 
habis buat 5.30pm
macam masuk ofis jea
malam minta sayang tolong urutkan pinggang

popia nestum terbaikkkkkkkkkkk dari umairah
500g - RM15.00 sahaja
memang tak rugi beli dari saya
roger-roger la kalau nak beli yea

tart nenas 50pca - RM16.00
murah jea kan
dan paling penting jem nenas buat sendiri yea - home made
bukan beli di kedai bakery

nak order mudah sahaja
zarena : 012 -244 9373

4 kata-kata indah:

Sidratul Muntaha said...

xper.patah2 pinggang pun demi rezeki yg halal

zh-ena said...

ayu - tu la ayu..tetap buat jugak sbb rezeki ada di depan mata kan

mohamad khairul nizam said...

:-) :-) :-)
Singgah dari mknace unlimited™
Terbaeekkk!!!!

kak izan said...

ciannya dia...x pe..berbaloi2 kan...oder 1 bekas na...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha