NuffnangX

Thursday, July 19, 2012

Tesco Harga Runtuh

baru tahu yang Tesco tengah buat sales skang nie
tahu pun sebab member dari payroll dept inform
jadi malam tadi lepas jea solat magrib terus ajak sayang pergi ke Tesco
berkira-kira jugak nak pergi ke Tesco mana
jadi Tesco Damansara the curve menjadi pilihan kami
ialah dekat skit dari Tesco S.alam

Tesco Damansara tengah renovation
jadi banyak tempat yang tutup
tak kesah la beb sebab tujuan datang ke Tesco memang nak masuk ke pasaraya
bukannya nak tengok benda-benda yang lain
Promosi dari Tesco

Tujuan utama aku datang ke Tesco
sebabnya
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Buttercup
buttercup menjadi RM2.99 dari harga biasa yang aku beli RM4.70 di kedai bakery
jadi tak lepaskan peluang untuk memborong buttrecup di Tesco

terus borong buttercup 50 bijik
hehehhehehhe bila buat business nie mesti la kena mencari lubuk yang jual murah-murahkan
pastu beli botol sekali
sebab beli di luar 1 botol pekedai tolak pada aku harga RM1.00 untuk botol plastik
di Tesco hanya RM0.85 jea

lepas nie nak borong kulit popia plak
sebab yang aku selalu beli RM5.70
semalam aku tengok di Tesco hanya RM4.50
murahkan..hah jangan lepas peluang nie

promosi nie akan berakhir 1 Ogos nanti
jangan lepaskan peluang nie :D

umar yang terpaksa kena berdukung
masukkan ke dalam troli
umar panjat nak keluar dari troli
bila lepaskan berjalan sendiri
hah amik ko merata nak mengejar si botak tu
jenuh tarik nafas kepenatan


kami bertiga

mereka bertiga

kelakar tengok umar minum slurpee
buat mulut muncung bila sedut air slurpee

umairah sibuk dengan jajannya
taknak berkongsi pun dengan si adik
dalam kereta apa lagi drama sebabak la
sebab umar dapat rampas jajan dari kakaknya
eheh
anak lelaki katakan
mesti jadi jaguh punya walaupun kecik 


untuk lihat katalog Tesco yang mana ada discount

3 kata-kata indah:

atty's said...

banyak jugak murahnya tu..kiranya memang berbaloi

nanonano said...

ena, slama ni beli butter ketul2 eh utk bizz?
y xbeli yg dlm tong je??
kt kdai bakery kan byk
murah pun yer,
xpayah nk simpan dlm peti, bl nk guna kne tggu room temp dlu.
bl2 ms je blh guna,

mama tisya said...

mmg kena borong byk la kalo dh murah..nk2 kalo wt bisnes..buttercup dlu2 1.00++ je skarang dh makin mhl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha