NuffnangX

Tuesday, July 3, 2012

Restaurant Tupai-Tupai Shah Alam

malam tadi temankan sayang jumpa member-member politek dia
ada member dia turun dari kedah
tu yang dorang pakat-pakat jumpa
lama jugak masing-masing tak jumpa
rasanya last jumpa 2 tahun yang lepas
tu pun masa raya

skang nie jumpa semula
asing-masing dah bertambah-tambah anak
dan bertambah-tambah berat masing-masing hahahahhaha
member sayang nie, kebanyakkannya aku kenal la
dan wife dorang pun kenal jugak
jadi jumpa tu takder la rasa bosan sangat
sebab orang lelaki nie kalau berjumpa member 
memang boleh lupa isteri yang duduk di sebelah
kalau citer pasal bola lagi la terus tak ingat isteri sebelah

reunion kecil-kecilan nie di retaurant tupai-tupai shah alam
1st time aku datang ke sini
memula nak makan steamboat
tapi tukar fikiran makan ala-carte jea

menu pilihan aku mee carry
memang pedas berapi telinga aku dibuatnya

menu untuk umar
fish & chips
umar suka ikan

sosej istimewa
menu untuk umairah
tapi kebanyakkannya aku yang makan hehehehhee

umar..umairah..naufal..

nurul yang tengah sarat preggy - 6 bulan lebih
lepas raya akan bersalin
tahniah..nak masuk anak yang ke dua

fauziah..skang nie pun dah ada 2 orang anak
anak yang ke dua nie sudah 10 bulan
anak yang 1st Ainul - 2 tahun

bila budak bertiga nie sudah mesra alam
apa lagi restaurant tu jadi macam mak bapak dorang yang punya
tak larat nak marah pun
lantak la

duduk plak bawah meja
time nie aku dah menjeling-jeling pada umairah
tapi buat derkkkkkkkkkkk jea

member-member sayang
semua dah jadi bapak budak pun

selalu jumpa jadi tak malu nak borak-borak
bila sudah jadi mak budak nie
topik sudah semstinya la topik anak-anak


bila lagi nak jumpa
harap jumpa masa raya nanti
jangan lupa buat open house yea :D

1 kata-kata indah:

atty's said...

seronok dpt jumpa geng2 lama kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha