NuffnangX

Monday, July 2, 2012

Tahniah Ija ~ Baby Boy

last friday kami berempat pergi ke rumah BFF kami ~ Ija
yang baru sahaja deliver baby boy
anak yang ke empat - syorknya ko ija
usia sebaya tapi anak dah empat huhuhuhu jeles ai

kami berlima BFF semasa sekolah menengah dahulu
kalau ikut kami berlima nie
memang ija lebih matured dari kami pun
sebab tu la kahwin awal dari kami berempat hehehehehe
kalau borak ngan ija nie
memang sakit perut dibuatnya
asyik la tergelak sampai sakit rahang dibuatnya

comey sangat
ija cakap yang nie manja skit
tidor mesti nak berpeluk jea
emmmm sama macam umar jugak

ibu Ija bersama baby boynya
tangan tu tak lain dan tak bukan ialah Imah
suka kantoikan gambar orang lain

kami berlima
nanti aku nak letak gambar masa kita sekolah dulu la
mesti banyakkkkkkkkkkkk perbezaannya kan :p
gambar nie pun umairah yang tolong snapkan

Tahniah Ija
nak tambah anak lagi ke selepas nie :D
takper kita bagi ruang pada zura plaks yea

1 kata-kata indah:

Zura said...

aku plak..hehe..tp betul jgak ko ckp tue na...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha