NuffnangX

Wednesday, February 29, 2012

Sebab Le Tour D'Langkawi Tak Dapat Nak Shopping

 hari nie bosan skit di ofis
sebab member nak chit chat takder
syikin cuti hari nie
jadi kebosanan melanda

dalam pukul 11 lebih ct call aku
beritahu jangan ke mana-mana
sebab jalan sg.buloh jem teruk
gara-gara bagi laluan pada orang berbasikal
ialah skang niekan tengah hot dengan d'tour d'Langkawi
jadi niat nak pergi ke The Store waktu lunch nanti hancur lebur
sebab jalan akan di buka semula selepas pukul 2pm
emmmm nak makan mc'd pun tak boleh la
sebab jalan BRP pun jem gak huhuhuhu

jadi decide makan tapau nasi kukus jea
sebab jalan ke arah matang pagar tak jem pun
keluar tadi sorang-sorang jea la
takder teman pun huhuhuhu

keluar jea dari ofis
hujan sudah mula turun
tapi lepas beli jea nasi
masuk dalam kereta
terus hujan mencurah-curah
fuhhhh selamat
kalau tidak basah lencun la baju aku

 jadi lunch tadi
makan nasi bungkus jea
tak ke mana pun
tu pun beli 2 bungkus
sabri minta tolong tapaukan sekali untuk dia
makan nasi tengah panas
dengan suasana hujan di luar
sedap jea makan..

jemput makan yea teman-teman semua
Alhamdulillah dengan rezeki hari ini
kenyang sesangat

peace :D

2 kata-kata indah:

atty's said...

kajang pun ujan lebat tadi

~ain said...

uii. ain pernah kandas dua jam sbb le tour the lamgkawi ni.. nasib baik kat traffic light. siap tersengguk tido.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha