NuffnangX

Wednesday, February 22, 2012

Amboi..Amboi..Amboi..Buat Aper tu

ini budak memang tak boleh dibiarkan sorang-sorang
kalau kita biarkan lama tak nampak bayang si kecik nie
dan tak dengar suara si kecik nie
sah dan confirm ada la si kecik nie membuat sesuatu
diam bukan bererti aman yea
diam bererti kena cepat-cepat melihat kelibat umairah dan umar

dan malam tadi
risau jea sebab tak nampak kelibat umar di ruang tamu
cari punya cari
rupa-rupanya si kecik nie
tengah membelek-belek dan menekan-nekan hp aku
emmmm nie la kalau sunyi tanpa kata-kata umar
pasti ada jea projek mega yang senyap-senyap dia buat
hp unlock umar dah pandai buka
huhuhuhuhu takut jea aku risau
sebab dia selalu nampak umairah tengok upin & ipin dalam hp aku
tu yang dia try sedaya upaya menekan nak tengok upin & ipin

alahai anak ibu nie
ada jea 
cayang umar si bam bam
cayang jugak pada kakak umairah
mmmuahhh

2 kata-kata indah:

BabyIntan com said...

Budak2 kan mmg cam tu kan ena, kalau senyap mesti ada lah yg di korjekan nya tu :)

Zie Madini said...

amboiii...kecik² dh tahu hp ea. hehehehe. tu mesti main games dlm hp tu kan...hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha