NuffnangX

Thursday, August 23, 2007

KeNa KeR..

baru jea berangan nak bersiar2 ngan sayang minggu nie tapi nampaknya kena tundakan dulu lah nampanya..aku ingat nak wat aktiviti nie ari ahad nie :

1) rasa mcm nak pergi Sunway sbb kat situ ada buat pameran buah2an (aku tahu dr Kosmo lah yg last week ada wat kat One Utama pameran yg sama jgk tapi this week akan buat kat Sunway Piramid la plak..tgk dlm gambar cantik plak buah2an tu di susun menjd rumah yg cantik..rugi plak tak pergi..lg plak rasa xcited nak pergi sbb kat pameran tu ada jual sushi yg di buat dr buah2an, jd blh lah sayang mkn dan pasti lah sayang tak muntah kan

2) rasa mcm nak pergi Putrajaya Precint 2 sbb kat situ ada buat pameran Flora & Fauna..thn lepas pameran nie buat kat Tasik Perdana..aku pergi ngan maa dan nasir..mmg cantik lah..lg plak kami pergi time malam jd org pun tak ramai..kesempatan nie blh lah aku ngan maa belek2 bunga yg kami rasa cantik..kalau pergi siang org mesti ramai..rasa nak ajak maa pergi lah mesti maa suka lg2 kalau dpt tgk bunga orkid..bunga orkid mmg bunga yg maa aku suka gila lah

3) rasa mcm nak pergi Bukit Cerakah pun ada jgk sbb dah lama tak pergi sana..last pergi pun time berkasih2 ngan sayang..teringin nak naik basikal, mcm dah lama tak naik basikal..naik basikal pun time sekolah dulu jea, time nak pergi sekolah agama..basikal aku colour biru..

emmm banyak tempat aku nak pergi kan..tapi bila proposal submit kat sayang, sayang ckp minggu nie nak pergi PJ sbb kawan dia kawen minggu nie..alahai

maknanya kena pergi kenduri lah minggu nie, pas pergi kenduri sayang nak jumpa member2 dia..kena pergi lah nampaknya..nampak gaya nya proposal aku kena lah reject..isk isk isk

2 kata-kata indah:

wak_ron81 said...

emmm... sbenanyer babah pn ader pkir fasal mende nie... and babah igt nak ajak syg ngan maa g malam minggu jea.. n then ari ahad kta just g kenduri jea... ape pendapat sayang???????????

zarena heeney said...

ok gak mcm tu..@pun kita g kenduri kahwebn pastu kita ajak bob & nurul g sunway piramid plak pastu blh kita tgk pameran buah2an pastu, ok tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha